zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoordverdachte ontvlucht uit cellenhuis Henar

Moordverdachte ontvlucht uit cellenhuis Henar

-

Does Travel - naar Suriname

De arrestant Romieram Khan (43) heeft dinsdagochtend tussen 05.15 en 05.45 uur tijdens zijn toiletbreak kans gezien te ontvluchten uit het cellenhuis van politiebureau Henar.

De verdachte was ingesloten ter zake moord en doodslag, meldt het Korps Politie Suriname.

Aan het totaal politiepersoneel wordt gevraagd medewerking te verlenen bij de weder aanhouding van deze ontvluchte arrestant.

Verder roept de politie een ieder in de samenleving op die informatie heeft over deze ontvluchte arrestant deze door te spelen via de gratis tiplijn op het nummer 179, het Command Center op het nummer 115 of aan de Recherche van Regio West op het telefoonnummer 0231333.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Khan? Waarschijnlijk een guyanees, dus je weet waar je moet zoeken. Waarom een verdachte van zo’n groot misdrijf niet in Paramaribo opsluiten is mijn vraag.


    gemodereerd
  2. Surinaamse cellenhuizen worden door Surinaamse criminelen gezien als doorgangshuizen op weg naar Guyana, Frans Guyana, de Antillen of Nederland., alleen voor misdadigers met een internationale veroordeling op hun naam.hoe je niet te vrezen dat ze willen vluchten, die zullen rustig in hun cel blijven zitten, vooral als ze morello te roken.krijgen.


    gemodereerd
  3. Wel een mooi sexy lichaam heeft hij. Ik hoop dat ik hem een keertje in prive kan ontmoeten. Daarna kan hij worden gerarresteerd. mmm lekkeerrrr


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES