vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie gewonden bij zware aanrijding Indira Gandhiweg; "veroorzaker haalde als een gek...

Drie gewonden bij zware aanrijding Indira Gandhiweg; “veroorzaker haalde als een gek auto’s in”

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding vannacht tussen een personenauto en terreinwagen op de Indira Gandhiweg zijn drie personen gewond geraakt. Twee zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp terwijl de overige per eigen gelegenheid is gebracht.

Volgens een ooggetuige reden beide voertuigen over de Indira Gandhiweg richting Lelydorp. Nabij de Curaçaoweg haalde de bestuurder van de zwart gelakte terreinwagen een aantal auto’s in en bij het weer invoegen op zijn rijbaan ramde hij de wit gelakte personenauto hard van achter.

De personenauto belandde in de trens en kwam weer deels eruit. De terreinwagen reed een palmboom en mast van de NV Energie Bedrijven Suriname kapot en kwam op de berm tot stilstand.

“De veroorzaker haalde als een gek auto’s in en kijk het gevolg. Ik weet niet wat veel autobestuurders tegenwoordig bezielt door roekeloos te rijden. Dit soort verkeerscriminelen moeten zwaar gestraft worden”, aldus de ooggetuige tegenover onze reporter.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Roekeloos inhalen op de Indira Ghandiweg is een spelletje geworden. Met name PL chauffeurs die het niet zo nauw nemen met de verkeersregels gedragen zich als VARKENS.

    Het zijn vooral de kroesharigen die dat gedrag etaleren helaas.

    Ze brengen willens en wetens het leven van andere mensen in gevaar.


    gemodereerd
  2. Jammer dat deze kolére lijer zelf niet dood is gegaan!
    Ze hebben allemaal haast in Su, en ze zijn allemaal
    aandacht zoekers, en Idioten op de weg! Er zijn te veel
    auto,s in Su, en te veel domme bestuurders en sensatie
    zoekers op de weg. ”Het ergste is, ze hebben geen hersens”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES