zondag, april 28, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident naar EU-CELAC top in Brussel

President naar EU-CELAC top in Brussel

-

Does Travel - naar Suriname

Op 17 en 18 juli vinden in Brussel, België de Top bijeenkomsten plaats tussen de Europese Unie (EU) en de Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Caribische Staten (CELAC).

De bijeenkomsten hebben als doel de wederzijdse relaties tussen de EU en Latijns-Amerikaanse en Caribische Staten te verbreden en te versterken. Om daaraan te participeren reist president Chandrikapersad Santokhi vandaag af naar Europa.

Naast het staatshoofd van Suriname reist ook onder andere BIBIS-minister Albert Ramdin mee.

Tijdens de top zullen er diverse onderwerpen worden besproken waaronder de nauwere samenwerking in multilaterale fora, wereldwijde vrede en stabiliteit, handel en investeringen, economisch herstel, inspanningen ter bestrijding van klimaatverandering, onderzoek en innovatie en gerechtigheid en veiligheid voor de burgers van de lidstaten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Is prima als hij naar deze bijeenkomst in Brussel gaat, maar dat poppenkast gedoe op zandery is gewoonweg belachelijk. Hebben ze niets beters te doen daar. Schaamteloze vertoning elke keer.


    gemodereerd
  2. Kint hij terug net vliegtuig, Biraterale gesprekken.
    Gaat vakantie vieren met zn kliekje, meer niet.
    2025 kom zo snel mogelijk.


    gemodereerd
  3. Alweer naar Zanderij om erop uit t vliegen. Topdelegatie.
    Wie wordt belazerd?
    En datzelfde tuig zegt dat het voor Suriname goed zal zijn als de VHP nogmaals gaat regeren na de volgende verkiezingen. Ga toch je mond (smoel) spoelen.


    gemodereerd
  4. Punt van aandacht voor prins Sampie die het niet eens is met uitsluiting van presidenten en vicepresidenten met een strafblad. Zou zijn koning kunnen deelnemen aan deze topin Brussel?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES