vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekende buurman (61) aangehouden door politie

Inbrekende buurman (61) aangehouden door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 61-jarige K.L. meer bekend als ‘Loetie’ is op donderdag 13 juli door de politie van het bureau de Nieuwe Grond aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met een voortvluchtige kompaan in de woning van zijn buurman te hebben ingebroken.

Uit het voorlopig onderzoek is volgens het Korps Politie Suriname naar voren gekomen dat de aangever op die bewuste dag niet thuis was. De verdachten drongen de woning binnen na de achterdeur met een scherp voorwerp open te hebben geforceerd. Na de daad verlieten de verdachten de plek met medeneming van een kettingzaag, een boormachine, een accu, een cd-speler en andere huishoudelijke apparaten.

Na bekeken camerabeelden zijn twee manspersonen, van wie één hunner de buurman K.L. van de aangever blijkt te zijn, in beeld. De buurman werd vervolgens op 13 juli 2023 door de politie op zijn woonadres opgespoord en aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

In eerste instantie ontkende K.L. het strafbare feit te hebben gepleegd, maar werd flink aan de tand gevoeld en viel toen door de mand. Aan de opsporing en aanhouding van zijn voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES