zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijKoning Brunswijk krijgt binnenkort PhD-graad

Koning Brunswijk krijgt binnenkort PhD-graad

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident (vp) tevens ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk maakt zich na zijn bekroning als ‘King of Afro-Suriname Heritage’ nu op om later dit jaar zijn PhD graad in ontvangst te nemen. Volgens zijn begeleider, professor Hubert Rampersad, heeft Brunswijk zich na het behalen van zijn MBA-graad bij de in Hawaii gevestigde Akamai University in 2018, 4 ½ jaar lang ingezet om nu de allerhoogste academische graad van de European International University in Parijs in handen te krijgen.

“Bij zijn MBA heb ik hem vier jaar begeleid met zijn studie in Environmental Friendly Gold Mining in the East Sipaliwini Area of Suriname. Die MBA was al op niveau, maar in die tijd had hij geen aandacht besteed aan de oplossing, maar alleen aan de analyse, data verzamelen en conclusies daaruit trekken. Nu is hij verder gegaan om een oplossing te bieden. De vp is leergierig. Hij leert al bijna 20 jaar continu”, zei Rampersad in het programma Bakana Boskopu op Pipel FM.

Naar zeggen van Rampersad zijn er veel personen, waaronder marrons, in de kleinschalige goudsector van Suriname actief die weinig bewust zijn over negatieve gevolgen van kwikgebruik en de schade die zij aanrichten aan het milieu. In het verlengde daarvan zal de Surinaamse vp zijn PhD afronden door een proefschrift te schrijven.

Er is de afgelopen jaren kritiek geweest op de activiteiten van Rampersad, die naar zeggen van bepaalde academici in Suriname een neppe professor is die de wereld rondreist om valse diploma’s en titels te verkopen.

“Er worden leugens over mij en de school verteld. Die school is geaccrediteerd. Het is erkend zowel in Suriname door het MinOWC alsook in Amerika en Europa. Ze hebben goede credentials. Ik heb heel veel studenten die daar zijn afgestudeerd”, aldus Rampersad, die stelt ongeveer 30 jaar geleden cum laude gepromoveerd te zijn in Eindhoven.

Het proefschrift van Brunswijk, dat volledig in de Engelse taal is geschreven, is al af en wordt momenteel beoordeeld door een paar professoren, waaronder Rampersad en twee professoren uit respectievelijk London en Zuid-Afrika. “Die komen straks met een advies of het op niveau is en wat er eventueel aangepast moet worden. Hij heeft heel veel data verzameld en heel veel goudzoekers daar geïnterviewd. Natuurlijk is hij ook daar in Suriname geholpen door zijn medewerkers. Hij heeft een staf en die mensen heeft hij ook aan het werk gezet. In Nederland noemen we dat assistent in opleiding (AIO). Je bent een soort docent, je besteed dat uit en ze vergaren dat”, aldus Rampersad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Allemaal leugens en bedrog, straks wordt RB ook tot Professor benoemd!
    Binnenkort zie ik hem doceren bij de Adek, als Prof: Mr: Dr: Drs:Ir: Ing: RB.
    Het is gewoon een SOAP in Su met hem! ”Dus we hebben een President en een
    Koning in Su,” dat zijn naam nog geen eens kan schrijven. (Skrijven)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Hubert kan deze capriolen alleen in Su uithalen. Dat het ministerie v onderwijs (ADEK) geen onderzoek insteld zegt al veel. Failed state in alle sectoren vd maatschappij.
    Laad die koning/PhD n simpele tekst document opstellen of n eenvoudige statische parameter uit wat data berekenen. Je valt v je stoel.


    gemodereerd
  3. haha wat een heelijk land. e zijn trots op ons land. 🤣🤣🤣
    de nazaten krijgen nu hun eige koning. hij zal zijn naam gaan veranderen
    bijv in mbmiedonoka.


    gemodereerd
  4. Is de verdediging v zn proefschrift openbaar? Hoort wel zo t zijn. Verplicht zelf. Dat wordt n uitverkochte dramatische voorstelling. Kaartjes binnen no time uitverkocht.


    gemodereerd
  5. En binnenkort hoogleraar in obiakunde aan de universiteit van Su, wahre Hurbert. Wat en g. staaf niet kan doen.


    gemodereerd
  6. Waaw kawtere ne plei jongoe. Van bankrover moordenaar drugsdealer dna voorzitter vieze pres koning en nu dit. Deze dongkaw die nieteens een behoorlijke nederlands zin kn formuleren hft alle intelectuelen in su overtroffen.
    Bellie moet komn vertellen hoeveel hij hft betaald vr deze diploma.


    gemodereerd
  7. Zoals hij alle kosten zelf betaald heeft v.w.b. de ceremonie en de benoeming tot koningschap, zo gaat Rampersad weer bommen verdienen om het proefschrift vooral in het engels te laten schrijven, hij kan nauwelijks engels lezen, hoe gaat hij dan engels schrijven? Wie houd wie vr de gek? Het is Rampersad die Brunswijk vr de gek houd en omgekeerd Brunswijk die Rampersad bommen geld betaald🤣😂


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES