zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan vraagt dames naaktbeelden, zegt dat ze zijn uitgelekt en troggelt dan...

Man vraagt dames naaktbeelden, zegt dat ze zijn uitgelekt en troggelt dan geld van ze af

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 23-jarige man in Nickerie aangehouden die dames vroeg om foto’s en video’s met naakte beelden van zichzelf naar hem op te sturen. Nadat ze dit deden beweerde hij dat de beelden waren uitgelekt. Hij vertelde hen dat hij iemand kende die de foto’s en video’s tegen betaling zou kunnen verwijderen.

De verdachte W.S. deed zich zelf voor als de verwijderaar en maakte een ander account daarvoor aan. Zo stuurden de dames via een Suribet account geld voor hem, waardoor de man de vele geldbedragen kon cashen. Één van de slachtoffers liep naar aanleiding hiervan met zelfmoord plannen meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het onderzoek van de Surinaamse politie is komen vast te staan dat de man via Facebook vriendschapsverzoeken had gestuurd voor verschillende dames. Op een gegeven  moment ontstond er een vertrouwensband tussen W.S. en de dames waarna hij hen vroeg om de beelden van zichzelf naar hem op te sturen.

De verdachte was hiermee vanaf de maand november 2022 en ‘verdiende’ al die tijd op deze manier, zijn geld. De vrouw die met zelfmoord plannen liep moedigde zichzelf uiteindelijk aan en deed op maandag 29 mei 2023 aangifte tegen deze verdachte. Leden van de afdeling Kapitale Delicten hebben hem in de maand juni, zeven maanden nadat hij hiermee begon, aangehouden ter zake oplichting, afdreiging, belaging en verspreiding van pornografie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten roept jonge vrouwen, die op soortgelijke manier geld hebben overgemaakt voor iemand, op om zich in verbinding te stellen met eerder vermelde afdeling die te bereiken is op de telefoonnummers 403645 – 402736 voor het doen van aangifte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Laat de man vrij en pak die “dames” op. Hoe kun je zo stom zijn om naaktfoto’s te sturen naar een vreemde. Zij hebben de foto’s verspreid. Dikke bult, eigen schuld.
    Waarom trouwens naaktfoto’s maken, heb je geen spiegel? Doen nu voorkomen alsof ze lieve, onschuldige dames zijn.


    gemodereerd
  2. Als je als jonge dame zo stom bent om naaktbeelden van jezelf op een facebookaccount van een vage kennis te plaatsen, moet je daarna niet verbaasd zijn dat hij je bankrekening, nadat hij de beelden gekregen heeft, gaat plunderen tot je helemaal ‘skeer’ bent. Mijn oma zou zeggen ‘yu law, ma yu no gek’.


    gemodereerd
  3. De slachtoffers aanvallen is afschuwelijk!

    Jullie hebben totaal geen idee hoe het werkt, bovendien zijn de foto’s niet door hunzelf op FB geplaatst. Dit is niet nieuw, een combinatie van verliefdheid, vertrouwen, naïviteit, manipulatie en angst.

    Volg maar de zaak die nu in Nederland loopt, die persoon is het gelukt om naar liefst 500 meiden te chanteren.

    Je kunt ze liever informeren dan aanvallen.
    Sommige meiden hebben zelfmoord gepleegd.


    gemodereerd
  4. Ik snap niet dat iemand zo dom kan zijn. Ze zoeken vaak ook van die labiele figuren.
    Als hij naaktfoto zoekt zet screenshot van zn kop en de berichten. Als iemand je naakt foto’s of geld vraagd. Red flag. Blocken


    gemodereerd
  5. ‘Den sma mek wan merki man luku den puspusi’ en nu staan deze dames, door hun eigen schuld, niet alleen met hun mooi gezicht op Facebook maar met hun hele santekraam.


    gemodereerd
  6. deze dames zijn gewoon dom geboren , een naaktslak zal geen foto’s sturen


    gemodereerd
  7. Ja dames, als je vind dat iedereen je naakt mag zien, moet je ook niet gaan lopen piepen.
    Je naaktheid is alleen voor jou en niemand anders, zelfs je partner mag geen beelden van je maken, want als het een keer misloopt zijn de heren er ook niet vies van ermee rond te strooien. Wees voor de honderdduizendste keer gewaarschuwd, kerels met mooie vleierijen zijn absoluut niet te vertrouwen en zeker niet met een naaktfoto van jou persoonlijk.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES