zondag, april 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameEerste medailles binnen voor Suriname op Special Olympics in Duitsland

Eerste medailles binnen voor Suriname op Special Olympics in Duitsland

-

Does Travel - naar Suriname

Team Suriname heeft reeds de eerste medailles binnengehaald op de Special Olympics World Games in Berlijn, Duitsland.

Op het onderdeel standing long jump waren Orpheo Artist en Romy Lape succesvol. Het werd zilver voor Artist en brons voor Lape.

Op het onderdeel ritmische gymnastiek maakten de Surinaamse sporters ook een goede beurt. Vanessa Ghogli won een bronzen medaille en Samora Ligeon eindigde op de 5e plaats.

De Special Olympics World Games is ’s werelds grootste inclusieve sportevenement. Meer dan 7.000 internationale atleten met een verstandelijke beperking strijden samen in 26 sporten.

De World Games worden voor het eerst in Duitsland gehouden. Het is het grootste sportevenement sinds de Olympische Zomerspelen van 1972 in München. Vanaf zaterdag 17 juni tot 25 juni is Berlijn de thuisbasis voor atleten en delegaties uit 190 landen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. kijk onze eigen Surinamers met een beperking boeken succes en dat zegt heel veel , die buitenlandse trainers en voetballers die zich natio noemen moeten ze laten oprotten , santokhi zorg ervoor dat alle Surinamers met een beperking hier in Suriname alle faciliteiten krijgen zodat ze ook op hun manier de sport optimaal kunnen beleven , en santokhi deze Surinamers met een beperking zetten Suriname wereldwijd op de kaart , u met het steunen van de slm geeft een slechte naam over de gehele wereld , wij zijn niet trots op u , maar we zijn trots op onze landgenoten met een beperking die zich kunnen meten met iedere andere persoon met een beperking van de gehele wereld , mensen hier wordt je toch blij van


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES