woensdag, mei 1, 2024
HomeNieuws uit SurinameJaïr Tjon En Fa wint ook brons voor Suriname in Argentinië

Jaïr Tjon En Fa wint ook brons voor Suriname in Argentinië

-

Does Travel - naar Suriname

Baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa heeft zaterdag nog een medaille voor Suriname gewonnen. Hij won brons op het onderdeel 200 meter sprint van de Pan-Amerikaanse kampioenschappen in San Juan, Argentinië.

In de strijd voor het brons won de 29-jarige Surinamer van Lucas Omar Vilar van Argentinië. De 25-jarige Nicholas Paul van Trinidad en Tobago legde wederom beslag op de gouden medaille door Kevin Quintero van Columbia in de finale te verslaan.

Tjon En Fa won donderdag zilver op het onderdeel keirin. In de finale werd hij verslagen door de snelle Paul van Trinidad en Tobago. De 21-jarige James Hedgcock van Canada won het brons.

De Surinaamse baanwielrenner won zijn serie in de eerste ronde en kwalificeerde zich voor de halve finale. In de halve finale wist hij een van de drie finale plekken te bemachtigen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Surinaams Talent nu ook zichtbaar zelfs in Argentinie in land van pampas gras en pinguins. Paul van trinidad heeft veel ervaring op vorige olympische spelen opgedaan hij reed tussen grootmachten, nu pakt hij gouden medailles. Proficiat Paul en Jair. Op olympische 2024 zijn deze mannen zeker goud medailles waard.


    gemodereerd
  2. Chapeau, hij sport niet onder optimale omstandigheden, maar valt toch vaak in de prijzen, knap hoor, proficiat .👏🏼💪🏼


    gemodereerd
  3. pony , hij werd groot door wedstrijden in de VS en Nederland waar hij uitgenodigd was , en daar de goede trainingsfaciliteiten aanwezig zijn , hier in suriname is niets wat deze sporter nodig heeft om met de besten te meten , de president moet hem een lintje geven , en geen lintje knippen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES