HomeNieuws uit SurinameWielrenner Jaïr Tjon En Fa wint zilver voor Suriname in Argentinië

Wielrenner Jaïr Tjon En Fa wint zilver voor Suriname in Argentinië

-

Does Travel - naar Suriname

De 29-jarige talentvolle Surinaamse baanwielrenner, Jaïr Tjon En Fa, heeft eergisteren een zilveren medaille voor Suriname gewonnen. Deze won hij op het onderdeel keirin van de Pan-Amerikaanse kampioenschappen in San Juan, Argentinië.

In de finale was de 25-jarige Nicholas Paul van Trinidad en Tobago sneller en legde beslag op de gouden medaille. De 21-jarige James Hedgcock van Canada won het brons.

Tjon En Fa won zijn serie in de eerste ronde en kwalificeerde zich voor de halve finale. In de halve finale wist hij een van de drie finale plekken te bemachtigen.

De halve finale werd ook gewonnen door Trinidad en Tobago.