dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBurna Boy: "Show wordt op zondag 23 juli ingehaald in Gelredome"

Burna Boy: “Show wordt op zondag 23 juli ingehaald in Gelredome”

-

Does Travel - naar Suriname

De populaire Afrikaanse artiest Burna Boy heeft zondag gemeld dat het concert van gisteren in de Gelredome in Arnhem, waar hij niet verscheen, op zondag 23 juli 2023 wordt ingehaald.

De artiest liet dit zelf weten middels een bericht op Instagram (zie onder).

In dat bericht legt Burna Boy ’de oorzaak van de schade’ bij organisator GMTLive. “De organisatie zal niet meer betrokken zijn bij dit evenement of een ander Burna Boy-evenement in de toekomst”, aldus de zanger.

Hij biedt ook zijn excuses aan aan zijn fans en zegt: “Nogmaals mijn diepste excuses voor het ongemak dat gisteravond is veroorzaakt. Ik besef dat mensen van ver zijn gekomen en een show hadden verwacht. Ik begrijp dat mensen bepaalde offers hebben gemaakt, mensen met planningen, banen en families. Mijn hart is gebroken”.

Tickethouders krijgen een mail van de organisator en maken volgens Burna Boy aanspraak op gratis vervoer naar het concert.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. burna boy lult , echt afrikaanse toestanden , lul zorg dat je 24 uur voor het concert begint aanwezig bent , maar jij bent net als veel afrikaanse surinamers hier die denken dat zij bepalen wat er gebeurt , maar wij hebben al vernomen dat ze jou niet meer lusten en hun geld terugvorderen en dat is hun recht , de organisatie zal bloed en tranen zweten en jij wordt strks nergens meer gevraagd voor een optreden , ga maar terug naar afrika , misschien loopt er nog een verdwaalde fan naar jou te zoeken


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES