maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIngesloten dronken politieman door arrestanten mishandeld in cellenhuis

Ingesloten dronken politieman door arrestanten mishandeld in cellenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De 30-jarige Surinaamse politieagent K.P. die zondag in beschonken toestand een frontale aanrijding veroorzaakte en daarna de benadeelden heeft mishandeld, is zondag na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Hij werd in het cellenhuis van de politie mishandeld door gedetineerden en moest daarna medisch behandeld worden bij de SEH. De agent is daarna overgebracht naar het politiebureau te Leiding.

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de benadeelde 40-jarige bestuurder S.N. samen met zijn echtgenote en twee kinderen over de Pandit Paltan Tewariweg reed. Bij die gelegenheid kwamen zij in een frontale botsing met een ander voertuig dat uit tegengestelde richting kwam en op de rijhelft reed van S.N. terecht kwam.

De veroorzaker K.P. die onder invloed van alcohol bleek te zijn, ging tekeer tegen de benadeelden, wat uitmondde in een vechtpartij. K.P. sloeg de vrouw van S.N. zodanig dat zij het bewustzijn verloor en niet aanspreekbaar was. De vrouw moest als gevolg hiervan medisch behandeld worden meldt het Korps Politie Suriname.

Naar zeggen van de zoon van het slachtoffer heeft K.P. zijn moeder met zijn dienstwapen geslagen. Het dienstwapen is noch op de veroorzaker, noch in zijn voertuig aangetroffen.

Het lukte de wetsdienaren om K.P., die dusdanig tekeer ging, in de boeien te slaan en over te brengen naar het politiebureau. Hij weigerde zich op het politiebureau aan een alcoholtest te onderwerpen. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd, waarna hij ter ontnuchtering was opgehouden.

Nadat K.P. nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Vreemd dat arrestanten of gedetineerden hen een les geleerd hebben het is weer vriendjes politiek onder dat mom alleen dat hij niet opgeslote wordt
    Het volk is niet dom. Don’t fool the fool because the fooled played to be fooled


    gemodereerd
  2. Heerlijk hoe ze hem hebben aangepakt. Graag wat meer details.. hebben ze hem flink getrapt in zn gezicht of toch meer in maag of ribben? Misschien nog op hem gepist of z’n gezicht in poep gedrukt? Je ziet echt dat het een figuur is dat zonder wapen niks voorstelt in t leven, het is een angsthaas. Coward


    gemodereerd
  3. De gedetineerden verdienen allemaal een oorkonde en bonus, voor hun gedrag!
    Ze moeten allemaal straf vermindering krijgen, voor het mishandelen van deze
    pleuris hond! ”Goed gedaan boys”.

    bun tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Op politiepost leiding moeten de arrestanten hun hongerige hete roedel diep in zn uitlaat schuiven n weer flink aftuigen zodanig dat hij nooitmeer durft t kijken nr n sopiefles.. einde carriëre.


    gemodereerd
  5. in dit geval is het gerechtigd politieman welke een voorbeeld functie heeft, staandevoets te ontslaan.


    gemodereerd
  6. K.P. zijn alias is zeker Koeta Pagla…

    Idioot gaat een gezin zo terroriseren. Direct in de cel pakslaag gehad daroebeest.


    gemodereerd
  7. Mooi had hij moeten weten.dronken zijn is geen excuus om te doen alsof je geen verstand hebt de gedetineerden hebben hem gelijk klaarakker geschud als agent in de cel belanden brengt je slechts ellende ..hopelijk laat hij in het vervolg de fles met rust.word wel moeilijk voor sopie lal


    gemodereerd
  8. ddb en andere 8 December 1982 moorden die ook in SB terecht gaan komen mogen hun borst nat maken.

    Na een pak rammel mogen ze uit jocket uit doen voor de 2 de ronde. Ze zullen heel goed ontvangen worden.


    gemodereerd
  9. Zie maar wat de ellende is van het regeerbeleid van Santokhi. Santokhi brengt het land en een groot deel van de bevolking in diepe ellende. Deze aan de drank geraakte politieagent is het slachtoffer van het regeerbeleid. De maatschappelijke ellende is de man boven het hoofd gegroeid.


    gemodereerd
  10. KPS waarom maken jullie geen schoonschip ding arrestant bing moes boel a skotoe
    Karma


    gemodereerd
  11. Wat een fout van de politie.Een agent wordt zelden bij keiharde misdadigers geplaatst.Meestal komen ze bij jeugdige first offenders.Als een agent tussen 16a20 zware jongens plaatst is de kans groot dat ze zich op de agent gaan wreken.
    Wat ze vroeger bij wedstrijden van PVV zeiden in het publiek.Dit is de enige kans om een politieman te schoppen.Op het voetbal veld.


    gemodereerd
  12. Mooi. Daar moet je geweldenaar gaan uithangen. Hij moet uit ht korps getrapt worden. Rotte appel.
    Vrouwenmishandelaar.


    gemodereerd
  13. mooi dat die teringlijer aangepakt is door gedetineerden , en die waren niet dronken , waarom werd hij naar het SEH gebracht , zeker door andere rotte appels van kps
    ach mensen deze dronken politie man is binnenkort zo weer vrij en kan gewoon zijn dingen weer doen , want amoksi slaapt


    gemodereerd
  14. Goed gedaan jongens.hij isop de Seh beland. Dus jullie hebben hem flink aangepakt wat ik mij kan indenken.zelden krijgen jullie zon kadoo in handen.hopelijk laat sopie lal de fles nu met rust0.hij heeft nulichaamspijnen dankzij de fles.en is Elf dagen uit zijn leven kwijtdus de les was duuur genoeg.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES