maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw omgekomen bij frontale botsing Akkerstrookweg; veroorzaker haalde file in

Vrouw omgekomen bij frontale botsing Akkerstrookweg; veroorzaker haalde file in

-

Does Travel - naar Suriname

De 59-jarige mede-inzittende F.S. is vanmorgen omgekomen bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s aan de Akkerstrookweg, ter hoogte van de Magentakanaalbrug in Suriname.

De politie van het station Leiding kreeg in de ochtend de melding van een aanrijding tussen twee auto’s op bovengenoemde locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het 59-jarige verkeersslachtoffer F.S. dat geen teken van leven meer vertoonde langs de weg aan. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast, meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van de 33-jarige automobiliste S.K. reed zij over de Magentakanaalweg. Zij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg gaande naar die van de Commissaris Weythingweg, terwijl het slachtoffer samen met haar 65-jarige echtgenoot E.S. in tegenovergestelde richting reden.

Op een behaald moment haalde de automobiliste S.K. ter hoogte van de Magentakanaalbrug de file in en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing. Beide voertuigen hebben materiële schade opgelopen en zijn door de politie in beslag genomen.

Zowel de veroorzaker als de echtgenoot van het slachtoffer hebben letsels opgelopen en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de veroorzaker S.K, bij wie geen tekenen van onder invloed verkeren van één of ander bedwelmende middel zijn waargenomen, is door de politie ingevorderd. Het onderzoek van deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden, aldus de officiële berichtgeving van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. S.K. is een moordenares en moet na haar gevangenisstraf nóóit meer achter het stuur plaatsnemen. De mensen in Suriname doen wat ze willen. Heeft deze debiel niet geleerd dat ze nooit een file mag inhalen? Stom wijf. Nu heeft ze haar man, kinderen en kleinkinderen moeten achterlaten. OM, geef dit mens een gerechtigde straf.


    gemodereerd
  2. ”Ai mi Gado: din no sab rij wagi, en a verkeer regel sréfie ding sabbi”.
    Ding dong moro mi baka sey, mi é begie unu buy wan boerikie wagi!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Rectificatie.

    ”Ding no sab a verkkeerregels” Welke idioot gaat nou inhalen bij file vorming ???
    Alléén een ”domme Surie doet dat” als deze soort klootzakken in NL zouden
    rijden op de grote weg, zijn ze binnen 10 minuten invalide of dood!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES