woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTieners verwonden winkelier; slachtoffer trekt vuistvuurwapen

Tieners verwonden winkelier; slachtoffer trekt vuistvuurwapen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zaterdag 27 mei 2023 de twee verdachten T.M. (16) en I.D. (15) aangehouden ter zake zware mishandeling, mishandeling en poging doodslag. Dit tweetal wordt ervan verdacht in de zaak van een winkeldiefstal in de vooravond van vrijdag 26 mei 2023 de winkelier te hebben verwond, meldt het Korps Politie Suriname.

Wetsdienaren van voormeld politiebureau deden na de melding van een steekpartij de locatie aan voor onderzoek. Naar zeggen van de winkelier betrapte hij twee 10-jarige verdachten op heterdaad bij het wegnemen van enkele goederen uit de winkel. Hij hield de twee jongetjes staande en stelde de moeder van de 10-jarige T.M. daarvan in kennis.

De 16-jarige T.M., zijnde de broer van de 10-jarige T.M. begaf zich samen met zijn 15-jarige vriend I.D. op de bromfiets naar de winkelier. In plaats van te bemiddelen, ging het tweetal met de winkelier te keer, waarbij er een worsteling ontstond tussen de winkelier en de twee jongens.

Daarbij zagen de twee 10-jarige verdachten kans uit de winkel te rennen, achterna gezeten door de winkelier. Ook I.D. en T.M. renden de winkel uit, waarbij T.M. een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en de winkelier twee steekverwondingen toebracht op zijn rug.

Het slachtoffer haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn, waarna de twee verdachten voor de komst van de politie de plaats middels de bromfiets verlieten. De winkelier is na medische behandeling heengezonden.

De twee verdachten I.D. en T.M. werden opgespoord en op 27 mei 2023 aangehouden. Zij werden voorgeleid en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Vanwege hun jeugdige leeftijd is het tweetal ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doelie.

Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. De tieners moeten ze opsluiten. De 10 jarigen moeten een stevige kotie go. Moeder moet op les om haar koters op te voeden.
    Sodom en gomorah


    gemodereerd
  2. Wanneer worst volwassen recht boor dit soort idioten, en toekomstige moordenaars gebruikt??? Het wordt tijd om, net als in USA, de ouders ook verantwoordelijke te stellen voor het gedrag van hun onhandelbare kinderen. Hin hebben ze immmmers ” opgevoed” toch!!! Laten de ouders alle schade betalen dan zal je zien als ze hun kids niet inget gareel gaan houden.


    gemodereerd
  3. Deze 2 ettertjes zijn aankomende ”Criminelen” ze horen niet verder in de
    maatschappij rond te lopen. maar wel in de vleesmolen als hondenvoer
    gebruikt te worden!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. winkelier u had die twee direct moeten dood schieten en die 10 jarige ook , dit ongedierte moet direct vernietigd worden want zij zijn ziekteverwerkers


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES