zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor stelen pakken zoutvlees uit supermarkt

Man aangehouden voor stelen pakken zoutvlees uit supermarkt

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft de 48-jarige K.R. meer bekend als ‘Trump’ maandag aangehouden. Hij zou drie pakken zoutvlees uit een supermarkt hebben gestolen meldt het Korps Politie Suriname.

De wetsdienaren die na de melding van het strafbare feit de plek aandeden voor onderzoek, constateerden dat de verdachte de supermarkt was binnen gelopen en op een bepaald moment drie pakken zoutvlees wegnam zonder te betalen. De man verliet de supermarkt maar werd kort daarna door het winkelpersoneel staande gehouden.

Nadat hem werd voorgehouden dat hij de betaling moest voldoen en dit weigerde werd de hulp van de politie ingeroepen. Bij de komst van de wetsdienaren werd de verdachte overgedragen, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat K.R. in de maand april 2023 reeds betrokken was in een soortgelijke zaak, waar hij eveneens drie pakken zoutvlees in een supermarkt aan de Sastrodisoemoweg had weg genomen. Deze verdachte maakte het tot een gewoonte om goederen uit winkels en supermarkten weg te nemen zonder te betalen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.R. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Kan deze man geen windbuks kopen en een paar vogels neerschieten? Dan heeft hij tenminste vlees op tafel en hoeft hij niet te stelen.


    gemodereerd
  2. Cyanide-vis is niet in trek, dus maar overschakelen. Zoutvlees is een goed alternatief 😄


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES