vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuzie om fiets eindigt in kappartij: verdachte na 1 maand aangehouden

Ruzie om fiets eindigt in kappartij: verdachte na 1 maand aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 26-jarige verdachte M.M. is op donderdag 25 mei door de recherche van Regio Paramaribo aangehouden. M.M. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan poging moord, poging doodslag en zware mishandeling, meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer R.M. deed op maandag 1 mei aangifte tegen M.M. ter zake de gepleegde strafbare feiten, op het politie bureau Latour. Naar zeggen van de aangever woont hij op hetzelfde adres als de verdachte.

R.M. kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met de vrouw van M.M nadat haar dochter zonder toestemming van de aangever zijn rijwiel zou hebben gereden. Tijdens die woordenwisseling pakte M.M. een scherp voorwerp, waarmee hij de aangever ernstige kapverwondingen heeft toebracht aan zijn hoofd, hals en duim.

Na de daad koos de verdachte het hazenpad en hield zich schuil in het binnenland. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na bekomen informatie is de verdachte op 25 mei door de Recherche van Regio Paramaribo op zijn woonadres aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Deze man heeft zoveel strafbare feiten op zijn kerfstok, want ieder keer staat zijn foto
    op de site! ( Nee Jacko dit is een illustratie) van de Journalist die niet weet hoe het
    hoort. ”En daarom altijd het zelfde foto plaatst”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES