donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde vrouw (77) dood in woning; vermoedelijk sprake van misdrijf

Bejaarde vrouw (77) dood in woning; vermoedelijk sprake van misdrijf

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vanmorgen het lijk van de 77-jarige K.B. in verre staat van ontbinding in de keuken van haar woning aan de Smithfieldweg in het district Saramacca aangetroffen.

Wetsdienaren van politiebureau Groningen en van de Forensische Opsporing (F.O.) deden na een melding van buurtbewoners, dat er een lijk in verre staat van ontbinding in een woning aan de Smithfieldweg lag, het adres aan voor onderzoek.

Aan de hand van de aangetroffen situatie heeft de politie geconstateerd dat K.B., die alleen woonde, vermoedelijk door misdrijf om het leven moet zijn gebracht meldt het Korps Politie Suriname.

Het ontzielde lichaam van de bejaarde vrouw is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek, ter obductie door de politie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Dit is 1 van de nadelen als je oud bent en alléén woont, dader(s)
    opsporen en vergassen, maar geleidelijk moet veel (braken)(overgeven.)
    En daarna ophangen deze vervloekte k..nkergezwel !

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Dochter woont naast??
    Je ziet je moeder niet en gaat niet kijken?? Vreemd


    gemodereerd
  3. Toen ik in suriname toen werden ook oudere vrouwen rond 75 jaar om het leven gebracht maar ze waren oma prostistuee. Wel triest voor deze oude vrouw. In nl witte protistuees van diep in de 80 lopen in de morgen hinkend en als uitgemergeld kat onder invloed van alcohol rond met 20 condooms in tas. Hoogbejaarde prostituees hangen in allochtonen buurten rond voor veel nummertjes maar niemand die hun aanraakt of doodt. Hun neuken hele straten af jonge en oude mannen van allerlei afkomst. Triest voor deze oude vrouw.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES