Brunswijk hoort problemen bewoners Nieuw Koffiekamp aan

4
Ronnie-Brunswijk-foto-2023

Bewoners van Nieuw Koffiekamp en omgeving in het district Brokopondo, hebben hun problemen voorgelegd aan de voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) Ronnie Brunswijk, tevens vicepresident (vp) van Suriname.

De vp heeft op woensdag 19 april een bezoek gebracht aan het dorp. De lokale bewoners maakten gebruik van de gelegenheid om hem een document te overhandigen. In het document zijn alle knelpunten het dorp rakende, vervat.

Een heet hangijzer is de slechte infrastructuur van de weg naar het dorp die reeds lang zou worden aangepakt. Verder is in het schrijven genoemd het kantoor van de bestuursopzichter die in zeer deplorabele staat verkeert, de bouw van een lijkenhuis, creëren van werkgelegenheid voor de bewoners, aanleg van een kunstgrasveld voor ontspanning en sportontwikkeling. Ook openbaar transport van Paramaribo naar Nieuw Koffiekamp en visé versa is genoemd.

Na het lezen van het document gaf Brunswijk aan de knelpunten te zullen bespreken met de desbetreffende ministers. Voor wat betreft openbaar transport zal hij een gesprek voeren met Faryal Renfurm, directeur van het Nationaal Vervoersbedrijf Suriname (NVB).

Met betrekking tot de aanleg van een kunstgrasveld in het gebied zullen er weer gesprekken worden gevoerd met het staatbedrijf Staatsolie, omdat dit valt onder het Sportontwikkelingsfonds Suriname, beter bekend als het Staatsolie Sport Fonds.


4 REACTIES

 1. Brunsi maakt dezelfde fout als Henk Arron.
  Hoe ga je de bush ontwikkelen terwijl de stad Paramaribo steeds een moeras wordt. Wanneer de metalen bodem van de staatskas is te zien, van waar ga je dan het geld vandaan halen om in de bush bush kunstmatige grasvelden aan te leggen. Het is allemaal mooi en waar maar in 3 maanden is alles weer overwoekerd. Die gasten hebben niet eens te eten. Hoe gaan ze dan de geschapen faciliteiten onderhouden. Ja het zou misschien kunnen, maar dan moet Brunsi met zijn familie en kameraden verhuizen naar het binnenland!!
  GAAT HIJ DIT DOEN!!!!!
  gemodereerd

 2. ach allemaal loze woorden van de vp , alles wat de bewoners tegen hem zeggen , komt het ene oor binnen maar het verlaat het andere oor
  gemodereerd

 3. Deze man heeft lolly woorden , net zo intelligent als zijn broer!
  Laat toch de deskundige mensen uit de party van abop naar voren stappen en deze man terug sturen van waar hij komt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.