Kennis maken met de schatten van de Javaanse cultuur tijdens eendaagse retraite

1
Kennis maken met de schatten van de Javaanse cultuur tijdens eendaagse retraite

Maak op subtiele wijze kennis met de schatten van de Javaanse cultuur tijdens de eendaagse retraite ‘Herontdekking Horizon’ georganiseerd door Ivory en Ference. Deze twee dames van Surinaams Javaanse afkomst, nodigen vooral de Surinaamse diaspora uit om deel te nemen aan deze inspirerende eendaagse retraite. Deze is bedoeld om mensen te inspireren en begeleiden tot zelfontwikkeling door gebruik te maken van elementen uit de Javaanse cultuur. Het thema van dit evenement is ‘Zelfliefde zonder excuses’.

De gewoonten en gebruiken uit de Javaanse cultuur zijn voor velen nog een mysterie. Geprikkeld door nieuwsgierigheid en een drang naar zelfontwikkeling hebben Ivory en Ference besloten samen op ontdekkingsreis te gaan en niets minder dan de eeuwenoude verborgen schatten uit hun cultuur te verkennen. Uit deze schatten delen zij graag de wijsheden en geneeskrachtige recepten die zij tegenkomen met een ieder die nieuwsgierig is of zich geroepen voelt.

De eendaagse retraite ‘Herontdekking Horizon’ is een unieke gelegenheid om op een subtiele manier kennis te maken met de rijke Javaanse cultuur en te leren hoe deze gebruiken en tradities kunnen bijdragen aan zelfontwikkeling. De retraite zal plaatsvinden op zondag 7 mei 2023 op een prachtige locatie op de Veluwe, ’t Zonnehuis Retraitecentrum, en biedt een dag vol inspiratie, wandelingen, breathwork, workshops, verbinding met anderen en vooral verbinding met jezelf.

Tijdens de retraite zullen Ivory en Ference verschillende elementen uit de Javaanse cultuur gebruiken, zoals gamelan muziek tijdens de meditatie, ademhalingsoefeningen geïnspireerd door de traditionele Javaanse dans (Srimpi) en ze geven geven zelfs een workshop in het maken van Jamu. Jamu is een geneeskrachtige drank gemaakt van verse kruiden, je kunt het wel de “bita” van de Javanen noemen. Deelnemers krijgen de kans om deze gebruiken te ervaren en te leren hoe ze deze kunnen integreren in hun dagelijks leven voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Deze retraite is specifiek gericht op de Surinaamse diaspora, iedereen die geïnteresseerd is in de Javaanse cultuur en persoonlijke groei als doel heeft is van harte welkom. Ivory en Ference zijn zeer gepassioneerd en brengen hun kennis en ervaring graag over om anderen te inspireren een leven van voldoening te creëren door hun hart en ziel te volgen in alle facetten van hun leven.

De inschrijvingen voor de eendaagse retraite “Herontdekking Horizon” zijn geopend en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met Ivory en Ference via www.beingsadar.com/herontdekkinghorizon

Over Ivory en Ference
Ivory en Ference zijn dames van Surinaams Javaanse afkomst en hebben een passie voor de Javaanse cultuur. Ze besloten om samen met andere coaches en therapeuten kennis en ervaring te delen door het geven van workshops, organiseren van retraites en middels coachingstrajecten. Dit doen zij voornamelijk om anderen te inspireren en te begeleiden in zelfontwikkeling. Ze putten uit de eeuwenoude schatten van de Javaanse cultuur om wijsheden en geneeskrachtige recepten te delen met degenen die nieuwsgierig zijn of zich geroepen voelen. Hun doel is om mensen, voornamelijk diaspora, te inspireren een leven van voldoening te leiden door hun hart en ziel te volgen in alle facetten van hun leven. Met hun workshops, coachingstrajecten en retraites willen Ivory en Ference anderen helpen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Ference en Ivory zijn beiden gefascineerd door de Javaanse cultuur en hebben zelf een persoonlijke reis van ontdekking en herontdekking gemaakt. Ze zijn vastbesloten om anderen te inspireren en te begeleiden op dezelfde reis, om de rijkdom van de Javaanse cultuur te delen en deelnemers te helpen hun horizon opnieuw te ontdekken.

De eendaagse retraite “Herontdekking Horizon” is een unieke gelegenheid om subtiel kennis te maken met de Javaanse cultuur. De deelnemers maken subtiel kennis met elementen van de Javaanse cultuur, zoals gamelan muziek, Srimpi dans en reinigende kruidendrank Jamu om deze toegepast te kunnen in het dagelijks leven. De retraite biedt een combinatie van workshops, meditatie en coaching om deelnemers te inspireren en te begeleiden op hun pad van zelfontdekking.

De retraite is speciaal ontworpen voor de Surinaamse diaspora, maar staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de Javaanse cultuur en zelfontwikkeling. Het is een kans om te leren van de expertise van Ference en Ivory en om verbinding te maken met gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Ivory en Ference nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de eendaagse retraite “Herontdekking Horizon” en de verborgen schatten van de Javaanse cultuur te ontdekken. De retraite zal plaatsvinden op zondag 7 mei 2023 in ’t Zonnehuis retraitecentrum op de Veluwe. De inschrijvingen zijn geopend en plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij om je aan te melden. Voor meer informatie en registratie, neem contact op via www.beingsadar.com/herontdekkinghorizon.

Laat je inspireren en herontdek je horizon tijdens deze bijzondere eendaagse retraite georganiseerd door Ivory en Ference. Kom en leer van de eeuwenoude wijsheid en verborgen schatten van de Javaanse cultuur en laat je begeleiden op je pad van zelfontdekking en zelfontwikkeling. Doe mee en ontdek de kracht van je hart en ziel om je volle potentieel te bereiken.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.