Automobilist valt in slaap en veroorzaakt frontale aanrijding

2
Gewonden bij frontale aanrijding tussen auto en busje Indira Gandhiweg
De bestuurder lag op de grond en klaagde van pijn.

Bij een frontale aanrijding vanmorgen, tussen een busje en een personenauto aan de Indira Gandhiweg in Suriname, zijn twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van ooggetuigen dat de personenwagen rond 07.15u op de rijhelft van het tegemoetkomend busje terechtkwam, met een zware botsing als gevolg (foto onder). Vermoedelijk is de automobilist, die richting de Nieuwe Grondweg reed, achter het stuur in slaap gevallen.

Door de klap raakten de bestuurder alsook de meerijder van de personenauto gewond.

De politie van de Verkeersunit regio Midden kwam ter plaatse voor onderzoek. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De politie kon ter plaatse niet vast stellen of de bestuurder onder invloed van alcohol was.

Het onderzoek van de Surinaamse politie in deze zaak duurt voort.


2 REACTIES

  1. Tegenwoordig ben je nergens meer veilig. Word je niet beroofd, dan moet je van geluk spreken dat niet wordt aangereden door één of andere imbeciel.
    gemodereerd

  2. Broeia , daarom komen er ook geen toeristen naar Suriname , die minister van transport en toerisme gelooft er nog in , maar toeristen laten Suriname links liggen , lees de tijdschriften en hoor wat ex toeristen vertellen over vakantie in Suriname minister van transport en toerisme dan zal uw wenkbrauwen fronzen
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.