Truck met illegale sigaretten en drank onderschept nabij Coppenamepunt

2
Truck met illegale sigaretten en drank onderschept nabij Coppenamepunt

 
De politie in Suriname heeft dinsdagmiddag in deze blauw gelakte 40 voet container DAF truck, een hoeveelheid illegale goederen aangetroffen. Dit gebeurde nabij Coppenamepunt.

Bij onderzoek bleek de 40 voet container een groot aantal kartonnen dozen inhoudende illegale sigaretten te bevatten. Ook zouden er alcoholische dranken zijn aangetroffen.

De 39-jarige bestuurder J.A. werd als verdachte aangehouden. Hij wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan smokkel.

De truck met de container alsook een hoeveelheid kunstmest en landbouw chemicaliën, die als ‘cover’ diende, is na inbeslagname terstond overgedragen aan afdeling Fraude.


2 REACTIES

  1. Maar van welke handelaar is het echt??? Want ik geloof niet dat het van de chauffeur is. En welke douanier heeft dit “onopgemerkt” laten gegaan????
    gemodereerd

  2. dom van degene waar de truc van is , had hij hem paars geschilderd dan had hij naar zijn bestemming kunnen rijden , maar blauw dat vraagt om problemen , maar DAF zal dit niet leuk vinden dat hun naam genoemd wordt en ook op de foto zien ze DAF staan , og is dit een foto gemaakt op een blauwe maandag ( drank op he )
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.