Vrouw neemt geld aan voor maken keukenkasten maar levert ze niet

5
Auto van het Korps Politie Suriname

De politie van het bureau Centrum heeft op donderdag 30 maart 2023 de 36-jarige A.M. aangehouden, nadat zij zich had aangemeld op het politiebureau. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde heeft op maandag 12 december 2022 aangifte gedaan tegen deze verdachte. Naar zeggen van de aangever heeft A.M. op vrijdag 9 december 2022 een groot geldbedrag in SRD bij hem in ontvangst genomen voor het maken van keukenkasten, die zij op zondag 25 december 2022 zou leveren.

Naderhand kwam de aangever tot de ontdekking dat er geen datum op de kwitantie was vermeld, waardoor hij op 12 december 2022 wederom naar de verkoper ging om die alsnog te plaatsen.

Bij die gelegenheid ontstond er een woordenwisseling tussen koper en verkoper, waarbij A.M. de kwitantie op een bepaald moment verscheurde en de koper voorhield dat zij de keukenkasten niet meer zou laten maken. Het betaald bedrag kon ze niet teruggeven aan de koper, waardoor de man aangifte heeft gedaan tegen de vrouw.

Zij werd meermalen door de politie ontboden, maar deed pas op 30 maart 2023 het voornoemd politiebureau aan. A.M. werd direct in de boeien geslagen en in het bijzijn van de politie mocht zij kleren op haar woonadres ophalen. Bij aankomst in haar woning wilde de verdachte niet meer met de politie mee en heeft zij zich hevig verzet tegen de politie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Als he mn geld gebt genomen moet de politie je niet opsluiten ennik krijg men geld niet terug.
  Ik wil mn geld. Wat de politie met jpu doet daarna kan me een worst wezen
  gemodereerd

 2. En daar moet ze blijven tot ze het hele bedrag aan de benadeelde teruggeven heeft, ook al duurt dat tot het einde van haar miezerig bestaan. Ach ja, nipte zal haar wel vrij krijgen met een of ander lulverhaal.
  gemodereerd

 3. mensen die debby is een man , een vrouw zal deze uitspraken niet doen ,
  debby man , bedoel jij soms verse worst , bloedworst , palingworst etc. of bedoel jij je eigen kleine knakworstje
  gemodereerd

 4. Het is tegenwoordig schering en inslag je kunt niemand meer vertrouwen.
  Alsmaar oplichting de 1 na de ander.
  Daarom verbaasd het mij niet dat sommige mensen het heft in eigen hand neemt helaas.
  Je werkt hard voor je geld en een ander denkt er makkelijk mee vandoor te gaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.