dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePassagierstrein botst tegen kraan op spoor; meerdere gewonden

Passagierstrein botst tegen kraan op spoor; meerdere gewonden

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zwaar ongeval met een trein in de nacht van maandag op dinsdag, zijn tientallen gewonden gevallen. Het zou gaan om en botsing tussen een passagierstrein en een kraan in Voorschoten (Zuid-Holland).

De passagierstrein is na de botsing deels ontspoord. De inzittenden van de trein werden geëvacueerd.

Volgens de NS zou de passagierstrein op een kraan zijn gebotst die op het spoor stond, mogelijk in verband met werkzaamheden.

UPDATE: Bij het ongeval, waarbij een reizigers- en goederentrein in botsing kwamen met een kraanwagentje tijdens onderhoudswerkzaamheden, kwam een werknemer van BAM om het leven en raakten negentien personen gewond toen. Volgens NS-woordvoerster Carola Belderbos zijn er onder het personeel van de ontspoorde intercitytrein geen doden. De machinist is met diverse botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis en de twee aanwezige conducteurs raakten lichtgewond.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Verschrikkelijk voor Alle reizigers, machinisten en conducteurs van de betreffende treinen!!🙏🏼😔
    Waterkant: De Goederentrein was de eerste trein die (nabij Voorschoten) botste tegen een bouwkraan (op wielen) van de BAM ivm geplande onderhoudswerkzaamheden aan de sporen! Direct daarna botste een Passagierstrein (dubbeldekker) tegen de Goederentrein / bouwkraan!! De bestuurder van de bouwkraan en werknemer van de BAM is helaas overleden! Bouwbedrijf BAM heeft de berichten betreffende de bouwkraan en de overleden werknemer bevestigd!! De komende dagen geen treinverbinding tussen Leiden en Den Haag en omgekeerd! Sterkte voor Allen🙏🏼


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES