Ruzie tussen broers eindigt in steekpartij

1
De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)
Archieffoto: De Spoedeisende Hulp in Suriname (SEH)

Bij een vechtpartij tussen twee broers in Suriname, heeft de ene de andere ernstig verwond met een scherp voorwerp. Als gevolg daarvan liep het slachtoffer een steekverwonding ter hoogte van zijn schouder op.

Dit gebeurde zaterdag aan de Nieuw Saronweg.  
 
Na de melding ging de politie van Latour naar de Spoedeisende Hulp. Bij onderzoek bleek dat het latere slachtoffer S.B. (40) gelijk na de steekpartij door zijn familie naar de Spoedeisende Hulp was overgebracht voor medische hulp. Hij is ter observatie opgenomen.

Van de steekgrage verdachte ontbreekt nog elk spoor.


1 REACTIE

  1. Altijd ruzie/oorlog in suriname tussen families broers maar doet mij denken aan zelenskeny en poetin. Kleine broer en grote broer en poetin is nu zo boos dat hij poetin met kernwapens dreigt. Nou de schade in nl zal zwaar zijn waterdruk gaat wegvallen en ook stroom eten schaarste zal er ook zijn. Nou ik hoop dat nl burgers gaat evacuren ik wil terug naar plantage johanna margreta in suriname mij oma en moeder geboorteplaats de rijksten in holland niet als eerste wegknijpen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.