2.000 euro verdwenen uit voertuig van ondernemer

12
Politie gearriveerd op locatie

Uit een Toyota Hilux van een ondernemer in Suriname, is zaterdag 2.000 euro verdwenen. Dit gebeurde aan de Dunlopstraat in Paramaribo.

De benadeelde R.H. zegt in gesprek met Waterkant.Net dat hij die bewuste dag 2.000 euro had ontvangen en arbeiders moest betalen. Hij plaatste het geld in het handschoenenvakje samen met een geldbedrag groot 4.500 SRD.

Op een gegeven moment begaf hij zich even naar een pand, waar ben bezig is met bouwwerkzaamheden en liet de auto met draaiende motor achter.

Hij had op dat moment twee arbeiders in dienst, die bezig waren met maaiwerkzaamheden. Toen hij na een poosje in de auto terugkwam om de arbeiders te betalen, merkte hij dat de euro biljetten verdwenen waren. Het geldbedrag in SRD was er nog wel.
 
De ondernemer schakelde de politie van Geyersvlijt in, die ter plaatse een onderzoek instelde. Alle aanwezigen werden onderworpen aan het onderzoek. Het geld is nog niet terecht. De ondernemer weet niet wie met het geld vandoor is gegaan.


12 REACTIES

 1. Hoe stom kan je zijn in deze tijd? Ondernemer heeft het zelf over zich afgeroepen. Eigen schuld, dikke bult. Dombo!
  gemodereerd

 2. Je laat geld achter in je auto met draaiende motor die hoogstwaarschijnlijk niet is afgesloten.

  Die laat zeker ook alle ramen en deuren open als die van huis gaat…
  gemodereerd

 3. Sorry maar ik heb geen medelijden met de koeien.
  Soms wil ik noet eens hun verklaring geloven…dit gebeurt veel te vaak dus zou ie denken dat men lering eruit zou trekken…..te ie mati barba e brong, nat die foe joe….maar nee, men weet niet wat dat is. Ik geloof geen moer hiervan
  gemodereerd

 4. domme ondernemer , wel raar dat de 2000 Euro verdwenen zijn , maar de 4.500 SRD lagen nog wel in het handschoenenvakje , dus als er een dief is geweest en alleen de Euro’s heeft meegenomen en de 4.500 SRD laat liggen , dan is het een domme dief toch
  maar u hebt toch wel jou twee arbeiders betaald toch
  gemodereerd

 5. dan ben jij die grote idioot toch. Wie laat zulke grote geldsbedragen in een draaiende auto. Sorry yere , ma dies na kies yu mooi ..
  gemodereerd

 6. Dit komt bij mij zeer ongeloofwaardig over, de politie zal
  wel achter komen hoe het zit ! Waarom wel de € en niet de Srd
  meegenomen ???? ”Dit zaakje stinkt behoorlijk moet ik zeggen”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Merkwaardig verhaal. De euro’s zijn gestolen maar de waardeloze SRD niet ? Ik heb zo mijn twijfels over deze diefstal.
  gemodereerd

 8. Wat een beestenbende is Suriname geworden. Onze Money hond dook wel stiekum onder, maar er zijn genoeg geldezels overgebleven, die grote sommen geld laten ronddslingeren in hun niet afgesloten auto zodat ze makkelijk gestolen kunnen worden door geldwolfen. En de vele, al kaalgeplukte kippen, waar het volk van nu voornamelijk uit bestaat, snappen er niets meer van. Het is wel tekenend hoe waardeloos onze SRDs intussen geworden zijn; de dieven namen uit het handschoenenvakje de € 2000 mee maar ze vonden het blijkbaar niet de moeite waard om de SRD 4500 ook mee te nemen. Sari Tori zou Jacko zeggen..
  gemodereerd

 9. Was kennelijk 2000 lires.
  Zelfs een ezel stoot zich niet 2 keer voor z’n kop. Hij was al zo vaak gewaarschuwd.
  Deze ondernemer heeft ook nog nooit euro’s gezien.
  Eigen schuld dikke bult!!!!
  gemodereerd

 10. Frappant dat van de 11 reacties hier er zeker 10 het normaal vinden dat , als je iets niet afsluit, dat een andere het mag afpakken.
  Is dit nu het nieuw denken in Suriname.
  Schande vind ik dit .
  In plaats dat men het ten strengste afkeuring en veroordeeld.
  Een ieder moet afblijven van andermans spullen.dat moet het norm zijn. Dit heet ook wel norm vervaging wat er nu in Suriname gaande is.
  Veranderingen begin bij je zelf.
  Keur afwijkende gedrag af.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.