vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn bos verdwaalde jonge arbeider na 7 dagen heelhuids terug

In bos verdwaalde jonge arbeider na 7 dagen heelhuids terug

-

Does Travel - naar Suriname

 
Deze 18-jarige arbeider, die door zijn werkgever als vermist was opgegeven bij de politie van Atjoni, is na zeven dagen heelhuids teruggevonden.

Vernomen wordt dat de jongeman genaamd Ornil Tombe, sinds vorige week zaterdag werd gezocht in het dorp Poesoegroenoe in Suriname. Hij is werkzaam voor een houtconcessie.

Het slachtoffer was verdwaald in het bos en heeft daar zeven dagen en nachten doorgebracht. Afgelopen vrijdag bereikte hij een kamp in het dorp Poesoegroenoe, waar hij de nodige hulp kreeg.

De politie van Surveillance Midden had in samenwerking met de politie van Atjoni een zoekactie op touw gezet. Nadat hij terecht was, brachten de wetsdienaren de jongeman naar het medisch centrum, waar hij vier pakken infuus toegediend kreeg.

Zijn gezondheidstoestand is stabiel.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
  1. Als de politie ook zo’n zoekactie had opgezocht voor boefdraad en bordo dan waren die met of zonder hulp van derden ook gevonden.

    Er zijn grote criminelen in Suriname in Suriname die weten waar deze criminelen zich schuil houden.

    Als je de namen noemt, zal ik fluiten als je de juiste naam noemt.

    Zie dus wie de criminelen in Suriname zijn en hoe crimineel ze zijn in de republiek Suriname, maar gelet op hun veroordelingen, moet men niet vreemd van opkijken.


    gemodereerd
  2. Werkgever van deze jongen : Hoe kan je een jongen van 18 jaar die niet bekend is in en met het bos in dienst nemen. Natuurlijk gaat hij verdwalen en je mag blij zijn de hij niet is opgevreten door wilde beesten of gebeten is door een slang. Ondernemer, je bent een slavendrijver. You’re time will come.


    gemodereerd
  3. Thank God dat je heelhuids en veilig terug bent. Be careful volgende keer…blijf bij elkaar als jullie het bos ingaan….zorg ervoor dat je een altijd een vol opgeladen telefoon en vol opgeladen powerbank bij je hebt en zoek een kreek en loop lands de kant…..bij kreken is de kans aanwezig dat je iemand tegenkomt.
    Take care.


    gemodereerd
  4. Mooi dat hij veilig terug is. Kan ht opgenomen worden?? Hoe hft hij zich in leven gehouden?? Maken jullie een youtube filmpje van hem. Tof is hij


    gemodereerd
  5. Ook goed nieuws dat deze jongeman ongedeerd is gebleven.


    gemodereerd
  6. Voortaan mag hij dus naast zijn normale verjaardag ook zijn reddingsdag herdenken (dit hoeft niet elk jaar, om de vijf jaar is genoeg,). Over twee jaar is het 20 jaar geleden dat zijn moeder hem voor het eerst bekeek en zei ‘it’s a boy’, volgens goed Surinaams gebruik viert hij dan een bigi yari, drie jaar later is het 5 jaar geleden dat hij heelhuids uit het bos kwam, tijd dus voor een volgende Bigi yari.


    gemodereerd
  7. Sommige mensen kennen en hebben geen verstand ook kennen zij de geschiedenis van bepaalde gebieden in Suriname, niet tijdens de slavernij periode.
    Ga jullie de geschiedenis boeken in en laat jullie je informeren over de weggelopen slaven die ver in de jungle zijn vertrokken en nooit contact met gewone hebben gehad.DIE NOEMEN WIJ” POITING / NEGEGE OE MATOE Saramacaans” ik het Matawia gebieden komen zij voor.
    De vroeger Balata blieders/ hebben hun eens gezien ( misschien was hij in hun gebied ) maar dat kan hij ook niet verklaren doordat die bosmensen bepaalde boven natuurlijke rituelen hebben die een normale URBAN MENS niet zomaar kan transformeren & ontmaskeren ” spirituele krachten ”
    Alleen als hij in een TRANS ben , deze jongeman is geen zomaar mens hij is speciaal.
    De toekomst zal het bewijzen.
    Ik praat niet over Voodoo ” ik heb het over oud Afrikaanse rituelen.
    Misschien waren een van zijn VOOR OUDERS ook een van die POITING / NEGE OE MATOE.
    Die zijn voor het laatst gezien in het MATAWAI GEBIED & POESOGRONO ligt in dat gebied .
    Oude binnenland bewoners weten het ,mij mensen van vroeger vertelden de verhalen over deze mensen , geen fake news zelf namen zij mensen mee meestal vrouwen ook hun spullen weg genomen uit hun kampen.
    Misschien in de archieven in Nederland kan bepaalde informatie krijgen.
    Ik wil deze jongeman wel een keer persoonlijk ontmoeten ( ik vindt het zo spannend om weten wat hij meegemaakt in die 8 dagen .
    Zeker als ik Suriname ben ga ik hem op zoeken 🧠⚡️😇 SURVIVAL 💪👍✊️


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES