Nigeriaanse bolletjesslikker onwel; meldt zich bij ziekenhuis

8
Bolletjes
Archiefbeeld

Een 26-jarige Nigeriaanse man in Suriname, melde zich afgelopen weekend bij een ziekenhuis in Paramaribo nadat hij onwel werd. De man gaf daar toe een aantal bolletjes met cocaïne te hebben ingeslikt.

Er werd operatief ingegrepen waarna bleek dat de man meer dan 900 gram van het verderfelijke spul had ingeslikt.

De politie werd gealarmeerd en ging op onderzoek uit ging. De man die ter verpleging in het ziekenhuis is opgenomen is aangehouden en ligt onder politiebewaking. Wat zijn eindbestemming was om de bolletjes af te leveren is niet duidelijk.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


8 REACTIES

 1. Wie gaat er nu voor de operatiekosten opdraaien? De verstrekkers van de bolletjes zouden een fundraising moeten opstarten, het geld kan dan afgegeven worden te Leonsberg of aan de Benjamin straat.
  gemodereerd

 2. En wij betalen het. Drugs is nog nooit zo een groot probleem als de laatste 2 ½ jaar. Ook toen iemand minister van juspol was. Bij elke grote drugsvangst was hij er en onder controle.
  gemodereerd

 3. 👏 Als hij er niet zelf aan kapot gaat prima. Anders zorgt hij er wel voor dat er anderen aan kapot gaan.
  Voor mij is de keus gauw gemaakt.
  gemodereerd

 4. Wat doet überhaupt een Nigeriaan in su? Toerist? Ecccht niet !!!. In het vervolg vanaf binnenkomst hun gangen nagaan.
  gemodereerd

 5. Waarom een dure operatie? En dan te bedenken dat er (bijna) geen verdovingsmiddelen zijn? Laat dit stuk vreten zijn probleem zelf oplossen. Laat hij naar degenen gaan voor wie hij moest slikken. Hopelijk bossen de bolletjes een voor een in zijn lijf.
  gemodereerd

 6. Eerlijk is eerlijk. Op dit punt is Suriname werkelijk “wereldberoemd”.
  gemodereerd

 7. debby , hoe zo wij betalen , jij zeker niet man , jij krijgt toch alles gratis daar in de bijlmer , en jij durft niet naar Suriname te komen om bolletjes te halen bij jou paarse vrienden he
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.