zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtpartij tussen 16-jarige en 14-jarige ontaardt in steekpartij

Vechtpartij tussen 16-jarige en 14-jarige ontaardt in steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Twee jeugdigen raakten maandagavond verwikkeld in een vechtpartij, die uitmondde in een steekpartij. Dit gebeurde omstreeks 21.45u aan de Manasse Zegenweg in Suriname.

Vernomen wordt dat beide jongens al enige tijd een vete hadden. Maandag kwamen ze elkaar tegen, waarbij het duo in een woordenwisseling raakten, die eindigde met een steekpartij.

Een van de vechtersbazen S.S. (16) stak M.B.(14) met een schaar in zijn linker onderarm. Op zijn beurt stak M.B. zijn tegenstander met een mes in zijn buikstreek.

Volgens de Surinaamse politie zijn beide slachtoffers per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Ze verkeren buiten levensgevaar.
 
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. I.p.v. traangas voor vreedzame protesterende Sur had de regering enkelbanden laten halen en deze gasten op de straten gezet om schoon te maken. 6 u aanmelden tot 6 u in de middag. Dat gedonder van de jeugd begint hinderlijk te worden. Geef ze taakstraf voor 6 mnd.


  gemodereerd
 2. Ach ja laat maar gaan, het is een oefening voor later.
  Als ze gaan roven, en ze zijn het niet eens met de verdeling
  van de buit, dan weten ze precies wat ze moeten doen.
  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Zaken die scharen verkopen doen momenteel goeie zaken. Veel jeugdigen “bewapenen” zich met dit werktuig. Als het om een (penne) mes gaat kun je zeggen dat ze misschien een sinaasappel zouden willen schillen😄, maar een schaar bij zich dragen getuigt sowieso van (beginnend) crimineelgedrag.


  gemodereerd
 4. Schaar en mes 🤔 tegenwoordig de standaard uitrusting van onze verwaarloosde jeugdigen.
  Ouders en vooral moeders, let op je kinderen,als ze dood zijn worden ze de hemel in geprezen. Vooralsnog liggen al deze engeltjes nu met messteken en kogelwonden op het kerkhof.


  gemodereerd
 5. mensen jullie kennen die malloot toch die naar de verkiezingsnederlaag zei in ocer , jeugd grijpt de wapens en maak chaos , nou het is die malloot gelukt , de jeugd heeft het al sinds die uitspraak begrepen , voorbeelden genoeg toch de laatste 33 maanden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES