Moeder en zoontjes vermist; echtgenoot pas week later naar politie

7
Moeder en kinderen vermist; echtgenoot pas week later naar politie
De moeder en haar kids.

De 23-jarige Sunayna Ramsoek uit Hannaslust en haar twee zoontjes, worden al bijkans twee weken vermist. Althans, dat heeft de man waarmee ze getrouwd is en met wie ze de kinderen heeft, de familie en politie in Suriname voorgehouden.

Opmerkelijk is dat de man pas op zondag 26 maart, ruim een week later, de Surinaamse politie in kennis heeft gesteld van de vermissing.

Volgens verklaring van de echtgenoot zou Sunayna op 17 maart samen met de kinderen van huis zijn vertrokken. Ze zou een met de hand geschreven brief hebben achtergelaten, dat ze in een opvang zal verblijven.

De mobiele telefoon van de vermiste vrouw is bij haar echtgenoot. De man heeft aan de familie en politie laten weten dat zijn vrouw het goed maakt waar ze is en dat ze geen contact wil.

De verklaring van de man wordt ernstig in twijfel getrokken door de familie en politie, gezien de vrouw en kinderen nu nergens te vinden zijn. Er is een uitgebreid onderzoek gestart door de Surinaamse justitiële autoriteiten.


7 REACTIES

 1. Weer zo een klootzak die vind dat hij het recht heeft zijn vrouw van deze wereld af te helpen. Wanneer gaan deze vrouwen met een grote boog om zulke mislukkelingen heen. Ze verdienen geen enkele aandacht, als de moeders hun zonen het respect voor vrouwen niet heeft bijgebracht waarom denken de vrouwen dat zij dat wel zouden kunnen?
  Je creëert als vrouw deze losers met hun laag zelfbeeld, geschapen door hun moeders.
  gemodereerd

 2. Mevrouw, meld je gauw bij de politie.

  Ik wil niet te voorbarig zijn, maar er lopen teveel saka saka’s rond.
  Waarom ga je pas na een week naar de politie als je vrouw en kinderen worden vermist.
  Laat het aub niet waar zijn.
  gemodereerd

 3. Dit is weer zo’n actie van een ndp-er en Boutist . Die denkt dat hij mensen kan laten verdwijnen.
  Zo als zijn grote oppergod.
  En de boutisten zoals Robg en Debby houden dit in stand.
  gemodereerd

 4. Kan toch? Dat hij een week tijd nodig had om de verlating te verwerken?
  Tegenwoordig zijn vrouwen echt genadeloos hard.
  gemodereerd

 5. kabolus , jij bent zeker ook een vrouwen hater , en dat ze twee zoontjes heeft deert jou niet he , ken jij soms de echtgenoot
  gemodereerd

 6. In iedergeval, klinkt het verdacht!
  Het kan zijn dat mevrouw met haar kinderen, naar een richting heeft gezocht, waarbij voor haar een veilige leven, kan aanbreken.

  Volgens zijn verklaring, proef ik dat hij zich manifesteert in een slachtofferrol. En probeert zijn voordelen uit te halen.

  Mevrouw met haar kinderen, is waarschijnlijk achtergekomen, dat de persoon die het dichtst bij haar stond een duivel in vermomming is, helaas zag ze het niet aankomen.

  Een goede Recherche, die zijn werk goed doet, zal de vrouw en haar kinderen terug vinden, voordat zij spoorloos verdwijnt.

  Mevrouw, ik weet niet in welke positie je nu verkeert, maar probeer iets van je te laten weten. Je wordt gemist.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.