dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRenate Wouden-Bhugwandass met staatseer begraven

Renate Wouden-Bhugwandass met staatseer begraven

-

Does Travel - naar Suriname

Renate Wouden-Bhugwandass, voorzitter van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO), is zaterdag met staatseer begraven op de RK-begraafplaats aan de Schietbaanweg in Suriname.

De stem van de senioren overleed op 19 maart op 74-jarige leeftijd.

De uitvaartdienst werd gehouden in de kathedraal aan de Henck Arronstraat. Verschillende sprekers stonden stil bij het onbaatzuchtige offer en inzet van Wouden-Bhugwandass voor de senioren.

In 2015 werd Renate voorzitter van de BBGO. Dit gebeurde in een periode van steeds verslechterende sociaaleconomische omstandigheden, die grote uitdagingen voor het bestuur met zich meebracht. Onder haar voorzitterschap zijn er nieuwe initiatieven ontplooid en is het ledental gegroeid tot ruim 4.500.

De bond had onder haar aanvoering regelmatige dialoog met de overheid over onder andere de gezondheidssituatie van de gepensioneerden, de koopkrachtversterking en diverse zaken die gericht zijn op het verhogen van de kwaliteit van het leven voor de doelgroep in het bijzonder.

Een livestream van de uitvaart is hier te bekijken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES