Album release NewStyle met feest op zaterdag 1 april

1
Album release NewStyle met feest op zaterdag 1 april

Fans van de Surinaamse top band NewStyle kunnen zich eindelijk opmaken voor de lancering van het nieuwe album van de band getiteld ‘Geef niet op’.

NewStyle heeft al jaren een grote fanbase in Suriname. Zij staan bekend om hun unieke mix van verschillende muziekstijlen waaronder Kaseko, Kawina en R&B.

Op zaterdag 1 april vindt de releaseparty van het nieuwe album ‘Geef niet op’ vanaf 19:00 plaats in het Courtyard By Marriot Paramaribo hotel. Het evenement belooft een groot spektakel te worden met niet alleen optredens van NewStyle, maar ook andere populaire artiesten en bands zoals Sangrafu, Gowtu Moni en Danitchia Sahadewsing.

Fans die hun avond extra speciaal willen maken, kunnen via het nummer +597 842 4188 een reservering plaatsen voor een van hun verschillende VIP arrangementen. De VIP reservering biedt exclusieve toegang tot een aparte VIP-ruimte en een exclusieve bediening van het personeel.


1 REACTIE

  1. Suriname verkeert in crisis maar toch proberen mensen zich te vermaken met allerlei muziek genres leuk hoor. In nl heel veel hongerige vogels van duiven tot meeuwen en kraaien als je hun voert een grote groep krijg je grote muziek concert van allerlei muziek stylen te horen van Opera tot Sopera van Bhangra tot Rapmuziek enz. Ik maak het mee vreemd maar waar. De vogels praten ook met stem van overleden personen ik krijg zelfs kippenvel.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.