HomeNieuws uit SurinameSuriname verliest ook thuis van Mexico met 2-0

Suriname verliest ook thuis van Mexico met 2-0

-

De Nationale Carrierebeurs

Het Surinaamse nationaal voetbalelftal (Natio) nam het donderdagvond in Paramaribo, in het kader van de Concacaf Nations League, op tegen Mexico (El Tri). In het Franklin Essed Stadion verloor Suriname met 2-0. De heenwedstrijd verloor Natio vorig jaar met 3-0.

In de eerste helft waren beide ploegen op verschillende momenten gevaarlijk voor het doel, maar de kansen werden aan weerzijden niet benut. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft tapte El Tri uit een ander vaatje en creëerde meer kansen. In de 64e minuut maakte de ploeg het eerste doelpunt 0-1.

Twee minuten na het doelpunt kreeg Mexico een penalty, maar die werd niet gescoord. Ondanks harde strijd bleef de gelijkmaker uit aan de Surinaamse zijde.

In de 82e minuut liep Mexico uit naar 0-2 door een autogoal van Suriname. Hierna speelde de bezoekers de wedstrijd rustig uit.

Bekijk hieronder een samenvatting van de wedstrijd.