Gevaarlijke Engelse moordverdachte aangehouden in Suriname

11
Man gezocht in moordzaak Engeland aangehouden in Suriname

De politie in Suriname heeft deze week een buitenlander aangehouden, die in eigen land in verband wordt gebracht met een moordzaak. Het gaat om de 28-jarige John B. uit Manchester, Engeland (foto).

Hij was samen met een andere buitenlander, te weten de 29-jarige Duitser Maximilian S., toen ze door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) tijdens een verkeerscontrole werden aangehouden.

Tijdens de controle kwamen de mannen verdacht over en werd nader onderzoek ingesteld, bij de verblijfplaats van de mannen. Daar werd een hoeveelheid drugs aangetroffen en in beslag genomen.

Gaande het onderzoek bleek dat John B. door de politie van Manchester wordt gezocht in verband met een moordzaak, waarbij hij mogelijk betrokken zou zijn geweest. In die zaak werd een 38-jarige man dood aangetroffen in zijn woning in de voornoemde Engels stad.

Volgens de Engelse politie wordt de voortvluchtige John B. beschouwd als een gevaarlijk persoon.

Beide mannen zijn in belang van het verdere onderzoek overgedragen aan de Surinaamse Narcotica Brigade. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


11 REACTIES

 1. Zo gauw als mogelijk deze 2 buitenlandse honden uitleveren. Suriname heeft al méér dan genoeg eigen zaagsels die 3x per dag gevoed moeten worden van de belasting centjes van de (arme) bevolking.
  gemodereerd

 2. Suriname is een land geworden waar criminelen graag zijn , wordt een crimineel opgepakt dan is hij zo weer vrij , ook buitenlandse criminelen
  gemodereerd

 3. Alleen dit kleurtje ontbrak nog op het menu in Santo Boma. Dit doet me denken aan Mighty Sparrow’s Congo man; I never eat white meat yet.
  gemodereerd

 4. Mooi resultaat van de politie. Goed opletten en goed luisteren leidt vaak tot succes.
  gemodereerd

 5. Asap uitleveren!

  De gevangenissen zitten overvol, en het scheelt kosten. Via Guyana posten.

  Vervolgens komt suri positief in het nieuws, en is het een signaal naar criminelen, die plannen hadden om te rentenieren in su.

  Suriname is geen pretpark meer voor Internationaal uitschot.
  gemodereerd

 6. Ai wat een vangst! Snoezig gezicht maar stille moordenaar vaak ook bij andere mannen en vrouwen ook gezien, snoezig lievie gezicht maar enge stille demonen/ duivels.
  gemodereerd

 7. is er wel een uitleveringsverdrag met Engeland?
  Criminelen zoeken dit vaak uit voordat ze zich na hun criminele daad in een ander land gaan vestigen.
  gemodereerd

 8. @ Henkes

  Kannibalisme, vlees is vlees. Dus M. Sparrow zeikt gewoon!
  Tenzij een zwarte anders smaakt, dan een blanke hahahaha!

  fatu dja

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. De grote criminelen van eigen bodem lopen, correctie ze rijden, sorry ze racen over de straten vrij rond of krijgen een lousy straf voor het doodrijden van burgers. Dankzij de goedbetaalde advocaten en (on)partijdige rechters…

  Deze Britten hadden zeker niet genoeg tjoekoe bij zich, helaas pindakaas.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.