Winkelier mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten

5
Politie gearriveerd op locatie

Drie criminelen hebben in de vroege ochtend van maandag een overval gepleegd op een supermarkt aan de Meursweg in Suriname. De buit betreft 10.000 SRD. Ook blijkt dat ze ervandoor zijn met de DVR box en nog nader op te geven goederen.

Het slachtoffer verklaarde dat hij omstreeks 05.00u gestommel hoorde, komende vanaf de achterzijde van de woning. Bij die gelegenheid ging hij naar buiten om poolshoogte te nemen en werd daarbij door het trio overmeesterd.

De winkelier werd mishandeld, waardoor hij een barstwond aan het voorhoofd opliep, alsook  striemen aan zijn pols en enkel. Vervolgens werd hij in het toilet opgesloten.

De daders bedekten zijn gezicht met een kledingstuk, waardoor hij niet kon zien of ze gewapend waren. Daarna werd hij gekneveld achtergelaten.

De verdachten hebben de slaapkamers en de winkelruimte overhoop gehaald. Het is niet bekend hoe ze de plaats hebben aangedaan en hoe zij die daarna hebben verlaten.

De politie van Rijswijk was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


5 REACTIES

 1. Zal me niet verbazen dat de rechters en de advocaten ze zo snel mogelijk weer op straat krijgen indien ze gepakt worden.
  gemodereerd

 2. “Bij die gelegenheid ging hij naar buiten om poolshoogte te nemen” niet zo slim om naar buiten te gaan…..als ik gestommel hoor pak ik gelijk mijn 9mm…if ie dedeh heb je pech..risico van het vak
  gemodereerd

 3. So what’s new?
  Dit is routine in Suriname geworden. Niemand kijkt er meer van op.
  gemodereerd

 4. winkeliers jullie zijn gewaarschuwd , dat ongedierte komt vrijdag 24 maart in de stad om winkeliers te beroven en af te tuigen , 17 februari waren ze er ook en ze konden zo hun gang gaan , mensen hebben jullie die beelden toen gezien , hoe een chinese winkelier afgetuigd werd en toen plunderden die kakkerlakken zijn zaak , verdomd , en dat voor eens en altijd dat ongedierte gedood wordt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.