zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinamePets Gajadien noemt VHP-topper Bissumbhar een crimineel

Pets Gajadien noemt VHP-topper Bissumbhar een crimineel

-

Does Travel - naar Suriname

Ondernemer Jairadj ‘Pets’ Gajadien van Pets Promotion beweert dat een deel van de graafmachines van het Surinaamse staatsbedrijf NV Suriname Zwaar Materieel (Surzwam), momenteel in de goudvelden worden ingezet.

“Bepaalde van de poclains zijn in de goudvelden nu en niemand zegt wat. Er is geen directeur. De president-commissaris moet het bedrijf controleren, maar er is geen directeur. Dus hij is zelf directeur en controleert zichzelf”, zei Gajadien die nu veldadviseur van de vicepresident tevens ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk is, onlangs in een radio-interview met Radio Awaaz.

Momenteel is Pertap Bissumbhar de presdent-commissaris van Surzwam. Gajadien stelt verder het niet te begrijpen hoe president Chandrikapersad Santokhi een persoon als Bissumbhar nog handhaaft en bovendien nog benoemd heeft tot adviseur, terwijl Bissumbhar enkele jaren terug nog opgesloten zat in de gevangenis te Santo Boma voor het schieten op zijn eigen vrouw.

“Een crimineel is een crimineel. Dus wanneer je anderen gaat vergelijken met criminelen, moet je erop letten dat een crimineel vlak onder jouw zit”, aldus Pets. Surzwam heeft tot doel om boeren te faciliteren met goedkope machinediensten ter bevordering van de productie binnen de landbouwsector.

De veldadviseur van de vp stelt dat Bissumbhar tegelijkertijd voorzitter is van een presidentiele commissie die projecten moet uitvoeren in de zogenaamde volksbuurten. “Daarvoor hebben ze SRD 33 miljoen (Ongeveer USD 1 miljoen) uitgetrokken. Ik heb gekeken naar wat ze daar hebben gedaan. Ze halen de oude straattegels weg, wassen die tegels en zetten dan dezelfde tegels weer terug. Alleen maar om het geld te eten en roven komen ze met verschillende projecten.

Niets van die man klopt. Misschien heeft de president wel goede bedoelingen met zijn project, maar hij heeft de juiste mensen niet naast zich. Er is een Dijksteel op het kabinet die een hele Markoesafabriek heeft gebracht naar een privéadres in Nickerie. Volgens geruchten is het een buitenvrouw van hem. Ik heb bewijzen voor de president gebracht, maar niets is gebeurd”, aldus Gajadien.

De ondernemer fronst ook zijn wenkbrauwen over het broodproject van first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry dat uitgevoerd wordt door Breadelicious N.V. Volgens Gajadien is er geen enkele openbare inschrijving gehouden en is het werk gewoon gegund aan ondernemer Julio Bhikharie.

“Leugens, er is geen enkele openbare inschrijving gehouden. Tijdens een live-uitzending wist ze plotseling ineens ook niet dat het bedrijf van Julio Bhikharie is. Het zijn corruptelingen”, aldus Gajadien.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Je werkt toch ook onder een crimineel? Dus zo erg moet jij het niet vinden om onder een crimineel te moeten werken. Corruptie is altijd al onderdeel van de politiek geweest: niet alleen in Suriname maar overal. Jij moet niet roomser dan de Paus doen want anders word ik heel boos meneer Petje.


  gemodereerd
 2. Meneer Gajadien, helaas wordt met jou observeringen en de bewijzen, kom je niet verder dan op de doodlopende weg.

  Er zijn ook anderen, die weten dat de currupte bende, binnen de regering, de beste bedoelingen heeft met het volk.

  Maar, eindigen vaak aan de verkeerde kant van onze geschiedenis.

  Als er verantwoording, afgelegd, dient te worden, zijn de verantwoordelijken ineens, verward, leiden aan geheugenverlies.

  Meestal, hebben ze geheimen verborgen, welke een ieder normaal denkende mens, weet dat het tot de
  d..d, kan leiden.

  Ik heb meer zakkenvullers gezien dan mijn ouders en grootouders.
  Onze kabinet is een ongure wereld, waardoor het land en volk in vol geheimen en onzekerheid IS.


  gemodereerd
 3. Men moet voorzichtig zijn met het verspreiden van geruchten.Sur.heeft te doen met 45% van de bevolking die niet verder is geraakt dan de vierde klas lagere school.Die Maisha Neus is vermoedelijk tot tweede klas ALFA 84 gegaan.Op grond van geruchten lopen de Suri’s de regering het leven zuur te maken.De Suri’s weten niet van waar ze komen en weten niet waar ze heen willen.


  gemodereerd
 4. Sommige mensen begrijpen niet hoe politiek werkt.
  Een partij kijkt allereerst naar geldschieters en naar figuren die stemmen kunnen trekken.
  In ruil eisen deze lieden een positie of gunsten op ingeval de partij in de regering komt.
  Voldoet de partij niet aan hun eisen, dan zorgen ze ervoor dat de regering ontploft.
  Aangezien politici een ego hebben en ook machtlust en voor eeuwig aan de macht willen blijven, geven ze dus toe aan die eisen en zo komt er niks terecht van alle beloftes gedaan in de campagnes.
  Wie een redelijk eerlijke regering wil, moet ervoor gaan dat elke minister los van een partij staat en rechtstreeks gekozen wordt door het volk. Per ministerie dus x kandidaten aanwijzen via sollicitaties en dan mogen de beste 3 kandidaten zich presenteren aan het volk en wie gekozen wordt, moet onafhankelijk zijn verkozen beleid kunnen uitvoeren.


  gemodereerd
 5. Pets gajadien, heb je ooit gehoord van de bijbeltekst HIJ DIE ZONDER ZONDE IS WERPE DE EERSTE STEEN? Het is prettig te lullen over anderen hè? Nu je een baan als veldadviseur hebt gekregen van de vp, abob nota bene, laat je duidelijk merken wat je niveau is en dat is niet fraai. Meteen met drek strooien naar anderen. Jij en je partij hebben boter op je kop, dus ga niet in de zon staan.


  gemodereerd
 6. Meneer pet, alle critici vn u ten opzichte vn bissumbar en melissa is correct. Maar eve een vraag naar mr Pet toe, wat is d waarde van onze VP, wat is hij ook geweest? Vandaag bnt u adviseur vn d VP daarom praat u als een billelikker


  gemodereerd
 7. die pets houdt van modder gooien , maar pets jij bent zelf ook een crimineel , en dat jij een veldadviseur bent van brunswijk , wie had dat verwacht , de kleuren zwart-geel zal jou wel bevallen he pets


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES