zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidFlinke prijsverhoging incidentele behandelingen Jeugdtandverzorging

Flinke prijsverhoging incidentele behandelingen Jeugdtandverzorging

-

Does Travel - naar Suriname

De prijzen van enkele incidentele behandelingen zoals het vullen of trekken van een tand bij de Stichting Jeugdtandverzorging (JTV) in Suriname, gaan maandag 20 maart flink de lucht in.

Zo zal een patiënt volgens de nieuwe tarieven SRD 750 moeten betalen voor het vullen van een tand. Voorheen was dat nog SRD 500. BAZO/BZV verzekerden betalen SRD 450.

Verder zal er SRD 375 neergeteld moeten worden om een tand uit te trekken, waar dat eerder nog tegen SRD 250 kon. Voor BAZO/BZV verzekerden geldt er een tarief van SRD 250.

Het schoonmaken van het gebit wordt van SRD 300 verhoogd naar SRD 450. BAZO/BZV verzekerden moeten SRD 300 betalen. De prijzen van de overige behandelingen blijven het zelfde.

JTV meldt dat de prijzen van de pakketten ook worden aangepast. Er zijn voordeelpakketten voor kinderen van 0-5 jaar, een follow-up pakket voor 6-12 jaar en 13-17 jaar en voor 18 jaar en ouder een 18+ pakket. Hieronder de prijslijst van de pakketten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Het wachten is op de ene losgebroken koe die zal komen zeggen dat dit echt niet kan dat het te duur is en dat het een gevolg van het beleid is. hahaha, arm schaap excuus koe


  gemodereerd
 2. mensen ook de tandzorg kosten stijgen , dus net al bij de medische zorg die nog meer stijgt , zal de patiënt het gelag moeten betalen , maar in het buitenland is het net zo , straks kunnen de rijken nog de zorg betalen en ook met de slm naar het buitenland gaan voor medische behandelingen die hier niet is
  het gewone volk hier moet opzoek naar een kwakzalver


  gemodereerd
 3. Pindakaas , een biertje is gelijk aan 1 boterham , kwa calorieën , okee als we geen gebit meer nodig hebben zijn de tandartsen overbodig , tandpasta met tandenborstel hoeft ook niet meer , dus de tandzorg is ook niet meer nodig , en het spreekwoord met een mond vol tanden staan gaat ook niet meer op , dus


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES