woensdag, mei 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameJogi weet niets van beleidsadviseursfuncties voor zoon en schoondochter

Jogi weet niets van beleidsadviseursfuncties voor zoon en schoondochter

-

Does Travel - naar Suriname

VHP-assembleelid Mahinder Jogi ontkent dat zijn zoon en zijn toekomstige schoondochter ‘geregeld’ zouden zijn als beleidsadviseurs. Er gaan al enkele dagen diverse posts met foto’s op Facebook viraal, waarin gesteld wordt dat voornoemde twee personen als beleidsadviseurs bij de overheid in Suriname zouden zijn ‘geregeld’ en dat zij hiervoor SRD 11.000 per maand als salaris zullen ontvangen.

Jogi benadrukt de dame in kwestie helemaal niet te kennen. “Ik ken haar helemaal niet. Geen van mijn zonen zijn nog getrouwd, dus ik heb nog geen schoondochter. Ik stoor mij dus helemaal niet hieraan”, zegt de VHP’er aan redactie van Waterkant.Net.

Naast de virale post op facebook heeft in het vervolg ook Chaitram Adhin, VHP-ressortraadslid uit het district Nickerie, deze kwestie aangekaart tijdens een interview van Radio Awaaz. Deze partijgenoot stelt over bewijzen te beschikken dat een aanstaande schoondochter van de parlementariër bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) is aangenomen als beleidsadviseur.

“Een nieuwe arbeidskracht. Ik heb die beschikking al gezien. Met een salaris van SRD 11.000 zoveel. Dan is daar al helemaal vol en is er niet eens meubilair om te kunnen zitten”, stelde Chaitram.

Het is bekend dat Jogi zelf al enkele jaren naast zijn DNA-lidmaatschap ook beleidsadviseur is. De VHP-parlementariër is recent ook in opspraak geraakt toen bekend werd dat zijn zonen kavels hebben gekregen in het omstreden Sabaku-verkavelingsproject in Paramaribo-Noord. Naar aanleiding van de consternatie die daarna ontstond, deelde Jogi publiekelijk mee dat hij de kavels gekocht heeft.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. Waarom doet Jogi alsof hij niets afweet over de manier waarop beleidsadviseurs benoemd worden in Suriname? Zelf is hij al jaren de GOAT onder beleidsadviseurs, hij weet er dus alles van.


  gemodereerd
 2. Jogie met zn billen bloot. Je kent die dame wel. Deze Jogie hft net in Saramacca zn huis waar hij met zn buitenvrouwen slaapt.
  Vervloekte leugenaar.
  Een kind van een arme kan na harde studie geen baan vinden. Onderwijs gaat diploma’s verdelen voor VHPers nu ze dat ministerie onder zich krijgen.


  gemodereerd
 3. ddb nam kort voor de verkiezingen van 25 Mei 2020 duizenden poep paarse ndp-ers in dienst bij de overheid om zo aan stemmen te komen. Ook hierdoor kreeg de ndp 16 zetels.

  Velen zijn waarschijnlijk nu thuis. Waar was/ deze personen die nu hierover zoveel ophef maken, als het waar zou zijn. Ik praat het niet goed, want als het zo is moet Jogi bij zich zelf te raden gaan of dit niet een beetje te veel wordt.

  De familie Jogi heeft meer dan genoeg aan domeingronden en hiermee kunnen ze hun familie, zich zelf, kinderen, enz nog generaties goed staande houden. Met landbouw doen op enkele ha van deze gronden kunnen ze het hoofd goed boven water houden en zelf sociale instellingen, ouderen, gezinnen die het moeilijk hebben nog gratis landbouwproducten geven. Jogi zou zelf kans arme en werklozen kunnen vragen om op zijn gronden te komen landbouw te kunnen doen of landbouwproducten te gaan verkopen.


  gemodereerd
 4. Niemand weet van iets bij de VHP.
  Jogi, Gajadien, Santokhi, ze hebben de Hindoestaanse karakter van de partij vermoord.
  De VHP is thans de Verdwenen Hindoestaanse Partij.


  gemodereerd
 5. Het is en blijft een koléré zooi in het land, familie en vrienden
  worden naar voren geschoven. Voor functie,s dat net zo goed door een ander, vervuld kan worden! Misschien ook nog beter gekwalificeerd dan deze 2, maar ja je familie moeten ook eten,
  is een bekende uitspraak van de vP. Dus daar moet er ook gehoor aan worden gegeven, kort samengevat het is gewoon
  een tering zooi!!!!! ”Familie en vrienden, gaan boven kennis en kunde”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Jogi is hebzuchrig. Jogi jo koe de natuue geeft maar neemt ook terug en jij gaat niks kunnen doen wanr d natuur aan j deur komt kloppen n ook niet die oplichters pandiets uit india waarmee su overspoeld is.. SAUDHAAN!!!!!!!!!! JE BNT GEWAARSCHUWD.


  gemodereerd
 7. Door de HEBZUCHT gaat het land ten onder. Wanneer ze dood zijn laten ze toch alles achter.
  Die kinderen kunnen soms niets een wachten tot ze dood gaan.


  gemodereerd
 8. Jogi weet niks van gestolen geiten,nog van snel snel verkregen gronden en nu nog minder omtrent family faciliteren af.
  Hij is zo onschuldig als een pasgeboren lammetje,arme ouwe boef


  gemodereerd
 9. bijlmer man(debby) , ja jij ziet graag een manspersoon met blote billen he , en jij zoekt zeker nieuwe holmaatjes he , want die robg en die wierie zijn leugenaars he en niet aantrekkelijk meer he , en laten die mensen die dit op een medium gezet hebben met bewijzen komen , en die c.adhin zogenaamd vhp ressortraadslid , nou die c.adhin moet zijn bewijzen toch per direct blootgeven , waarom wacht hij/zij ermee dan , of is het een ndp leugenaar


  gemodereerd
 10. Ik geloof geen enkele Surinaamse politici meer: Ze liegen en bedriegen waar je erbij staat:

  Tot de dag van vandaag weet niemand wat Chan Santokhi toen besproken heeft tot 2 keer toe in 2020 met de veroordeelde drugscrimineel tevens moordenaar in eerste aanleg.

  1 maand na zijn beëdiging tot president heeft hij een presidentiële Seal laten maken voor zijn eega. En daarna begonnen de etnische benoemingen en met geld over de balk smijten terwijl je weet dat het land economisch kapot gemaakt is.

  Ik was een fan van Chan maar ik laat mij niet meer BELAZEREN.


  gemodereerd
 11. Ik vind Jogi en enkele van zijn VHP partijgenoten met hun hebberige, hebzuchtige, inhalige, nooit verzadigd gedrag een grote schande voor de VHP.
  Meneer Jogi geloof mij maar als je dood ga neem je echt niets mee op die brandstapel bij Weg Naar Zee.
  Hou er rekening mee dat je alles achterlaat en jouw nabestaanden niet gelukkig zullen zijn met wat jij hebt gegraaid. Dit is zo omdat je volgens het echte hindoeïsme zo sober mogelijk, oprecht, eerlijk en niet hebberig moet leven.

  Ik hoop dat de volgende coalitie juridisch zal afrekenen met die graaiers, die echte witte boord criminelen en echte witte boord plunderaars van de VHP en ABOP.
  Ik weet dat De Almachtige en God van alle goden niet slaapt en zal afrekenen met iedereeen die Suriname en de Surinaamse samenleving bewust hebben benadeeld. Zij die vriend en familie hebben bevoorrecht, dit ten nadele van anderen die meer recht hebben op een functie, positie of benoeming.
  Geloof mij maar dat het niet lang meer zal duren en De Almachtige zal met jullie en al jullie gefixte en geregelde friends en family definitief afrekenen.

  Ik en nog velen met mij bidden dagelijks en vragen De Almachtige een oplossing te brengen en Suriname te hulp schiet.
  Gado De Wi Fesi Man


  gemodereerd
 12. pacre , jou almachtige is de duivel ddb , nou jij zal straks ook lekker op de super hete stalenplaat liggen te sudderen , en al die ndp duiveltjes zullen smullen
  en jogi heeft dit niet geregeld dat jij op de plaat ligt , maar jou lover ddb


  gemodereerd
 13. Jogi moet zich hier wel aan storen!

  Als het niet klopt onmiddellijk actie ondernemen en betrokkenen aanklagen voor ‘smaad en laster’. Wat een slangenkuil, bah!

  Klopt het wel, trek het dan in.
  Het interesseert die mensen niet, dat ze geen brood hebben om te vreten.
  Voor hun is het belangrijker dat geen enkele aanverwante vd vhp een job mag hebben bij de overheid.
  Die speciale verworvenheid is exclusief bedoeld voor de ndp.

  De fake-machine zal een vlucht nemen.
  Direct terugslaan en niet laten doorsudderen.


  gemodereerd
 14. Meneer Jogi is de grootste grondrover in Suriname. Hij is goede maatjes met de ABOP sinds hij diverse percelen op het sabaku project heeft gekregen. Nu worden families geregeld voor banen op ABOP ministereries. Hoe laag kan je nog vallen als DNA lid. De president weet alles van dit soort family and friends praktijken, maar doet niets. Wat voor zin heeft die hele poppenkast gedoe over nationale dialoog als je door blijft gaan met family and friends. Schaamteloos allemaal.


  gemodereerd
 15. Dat domme Watje verdedigt de dief! Was te verwachten vn iemand die pedofielen ondersteund en niks snapt van recht en economie. Stop watje in een gesticht met Jogi dan kan hij daar zn reet nog beter likken. Die Debby typeert zich duidelijk als een vrouw op dit platform en toch ziet dat Watje een “bijlmerman”. Wat is dat voor zieke frustratie met de mensen die in de bijlmer wonen? Plus hij ziet de hele dag paarse kleuren. Rijp voor lpi


  gemodereerd
 16. Deze man is iemand met grote een bek en ongeschikt om politiek te bedrijven. Natuurlijk weet hij van niks. Jullie hebben zelf voor deze dwazen gestemd en nu moeten jullie met de billen bloot Surinamers..


  gemodereerd
 17. @glenn
  Welke politici doet wat hij of zij beloofd heeft?
  Patricia Etnel van de NPS had in 2020 ook een grote bek door te beweren dat zij Hoefdraad zal opsluiten. Wat heeft ze gedaan om Hoefdraad op te sporen?
  Brunswijk zou persoonlijk de koers naar 1:7 terugbrengen want hij zou de Gambio houders bij de ballen pakken.
  De ballen van Brunswijk zijn net als trees chocolaatjes gesmolten want hij kwam zijn beloftes niet na. Dan hebben we nog de racistische parasiet Hooghart die met zijn valse beloftes deze regering onder druk probeert te zetten. Ja Glenn Jogi is niet de enige met een grote bek.
  Trouwens er wordt gezegd dat Jogi de man is met de grootste grondroof. Degene heeft zeker nog niet van Sabajo van de ABOP gehoord. Dan weet deze man wie de grootste rover is.


  gemodereerd
 18. Iedereen, regering en oppositie, krijgt altijd de schuld van Jogi (ook een rover), maar gaat het over hem dan weet hij nooit “iets” en wast zijn hand in onschuld.

  Onder deze regering en onze oranje helden hoor je steeds vaker, “houdt de dief”. Vooral onder slim Surinamers.
  Dit is nu slim Suriname, die ons land de zo beloofde welvaart zou brengen. Je ziet wat er gebeurt als wij onze stem geven aan slim Suriname, lukt het niet dan geven zij de schuld aan ons, dom Suriname, die eerder op advies slim hebben moeten stemmen.
  Als iemand van deze regering wordt betrapt op roven/stelen roepen de oranje helden altijd, ’houdt de dief’, om vervolgens te toeteren dat ook de ‘anderen’ aan het stelen waren. En zo blijven de “nobele dames en heren van het corrupte gilde” buiten schot, beschermd door de PG.

  Santokhi roept ook steeds hoeveel de vorige regering heeft gestolen, zwijgt over hoeveel zijn regering tot nu toe gestolen heeft, knippert niet eens met zijn ogen als zijn nobele VP zegt ‘mijn familie moet tôg ook eten’, en roept steeds bij enige ophef “houdt de dief” en gaat zogenaamd achter hen aan om ze NIET te pakken. Weet iemand welke dief uit de vorige regering is opgepakt door zijn werkarm de PG??????ikke niet.

  Onder deze regering is het “roven” op een hoger niveau gebracht.
  Helaas gaat het afhankelijk gemaakt volk, weer op hen stemmen, sari tori. Klagen heeft dan geen enkele zin zou je denken. Jip en Janneke.


  gemodereerd
 19. Zo lang boefdraad dokt kan niemand van de ndp nog van de aanhangers van dit geteisem iets roepen over een ander zo simpel is het.
  maar komt hij uit zijn hol of uit de hol van bounterse dan ja is het iets anders.
  heheheh je weet toch hehehe

  Pony het zijn allemaal graaiers. Er bestaat geen enkele eerlijke politicus

  Hans ouwe ho er
  je moet hulp zoeken. De heer Wat heeft je helemaal gek gemaakt. Bedenk hoe eerder je hulp vind hoe eerder je genezen kan zijn.
  Sterkte


  gemodereerd
 20. Ik verbaas mij keer op keer hoe makkelijk mensen anderen van alles en en nog wat beschuldigen zonder ook maar met 1 greintje bewijs te komen.
  Als je toch honderd procent weet dat de man schuldig is, waarom kom je dan niet met keihard bewijs zodat ie kan worden opgesloten?
  Een hoop poh ha en krabbenmentaliteit die hier ten toon wordt gesteld, vooral door de vieze vuile paarse rioolratten, gaat Suriname echt niet helpen.


  gemodereerd
 21. maar stel stel nou dat het waar is en dat Joggi liegt, dan kunne we toch gewoon zeggen dat Chantokki de nieuwe lijder is
  De lijder is dood leve de lijder


  gemodereerd
 22. Het Recht is Suriname moet … EFFE … een timeout nemen. Het Recht is in Suriname … KROM … moet recht getrokken worden.

  Na de verkiezing 25 Mei 2023 of eerder … moeten alle gronden die onrechtmatig verkregen zijn terug in de boezem van de Staat … zonder aanziens des persoons.

  Na de verkiezing moet … MASSAAL … onteigend worden … vooral van politiek gelieerde elementen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES