maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFilmpjes van boze vriendin Vincent gesprek van de dag afgelopen 24 uur

Filmpjes van boze vriendin Vincent gesprek van de dag afgelopen 24 uur

-

Does Travel - naar Suriname

Heel Suriname heeft gisteren meegekregen hoe de getrouwde Vincent door een hysterische vrouw verrot werd gescholden. Volgens de vrouw, zeer waarschijnlijk zijn partner, zou Vincent nachtdiensten gaan draaien. Maar in plaats daarvan was hij op een woonadres te Flora.

De vrouw besloot hem te confronteren hiermee en ging al filmend naar het adres. “Kijkt u waar Vincent is, waar hij zich ophoudt” liet ze als een echte reporter weten terwijl ze hem luidkeels riep: ‘Vincent! Vincent!!

Even later komt Vincent kalm naar buiten en zegt de vrouw: “Kijk van waar Vincent komt, uit mensen hun huis. Hij heeft zelf een eigen sleutel!” roept ze terwijl ze Vincent in beeld brengt. En dan verwijt ze de man er niet voor haar te zijn geweest toen ze een miskraam zou hebben gehad.

Hij wordt in beeld gebracht en ze spreekt hem aan op zijn gedrag. Maar wanneer Vincent rustig wegloopt zonder maar enigszins te reageren wordt ze woest en begint harder te schreeuwen: “Je bent al fout en kijk hoe je omgaat met me. Ik heb een K*lo miskraam gehad van jou!! Kijk wat je met me doet!!!“, waarna een reeks van scheldwoorden volgen.

De filmpjes gingen snel viraal en de afgelopen 24 uur was Vincent het onderwerp van gesprek op Facebook. Maar het bleef niet bij de filmpjes en opmerkingen van particulieren, want ook diverse bedrijven haakten in op Vincent. Zo maakte KFC een posting met een verwijzing naar Vincent en het het filmpje dat ondersteboven was opgenomen.

Ook dit restaurant (foto onder) heeft deze zaterdag een aantal specials die te maken hebben met Vincent. En entertainer Enver maakte een mix van een ander beeld met de audio van het ‘Vincent filmpje’:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Hoe wanhopig moet je zijn. Vrouw toont geen trots. Geen eigenwaarde. wat wil je dat hij zijn syfillis naar je toe brengt? Als hij bij een ander wil zijn let him go. Neem een ander keuze zat


  gemodereerd
 2. Dat van Vincent en
  Lib mi, a man e gwe nanga mi vrouw. ( in haar rode jurk) hebben ons tenminste wat laten lachen. Lus a stres.


  gemodereerd
 3. Sorry maar hier kan ik niet om lachen. Dit is pure pesten. Buitenvrouw wordt gepest, binnen rouw wordt gepest, Vincent wordt gepest en nu zelf basement kapper ….nee..we leren kinderen op school im niet te praten en volwassenen doen het zelf! Is dat een voorbeeld dat we willen geven?? Stel dat één vak deze gepeste personen zichzelf iets aandoet???? Gaan we dan lachen??? Is dat wat we willen???
  Ik, en ik denk velen met.mij, vinden dit echt niet grappig. Ik keur niet goed wat vincent heeft gedaan maar elk verhaal heeft 2 kanten. En dat KFC zich ermee bemoeit…..sorry hoor Vincent maar ik zou een klacht tegen ze indienen……ik USA zou je miljoenen tegemoet kunnen zien. Neem een goede advocaat….en maak een case.


  gemodereerd
 4. Gro skin mang.
  Vrouw ga hulp zoeken hoor. En zoek een andere man of beter, blijf alleen.
  Je weet dat het “onze” man is in deze tijd? Niet de moeite waard hoor.

  Vincent me begi, lieb a vrouw. Het leven gaat niet, laat haar gaan.
  Straks beland je in de gevangenis. Want als ze zich op straat zo gedraagt op straat, hoe zal het thuis zijn.


  gemodereerd
 5. Op de eerste plaats vind ik het echt belachelijk van die dame om zo te keer te gaan en het te plaatsen op social media. Als je bewijzen aan het verzamelen bent doe dat maar gedekt. De wereld hoeft niet te weten wat er gaande is. En de dame die ook erbij was moet haar schamen om meer olie op het vuur te gooien. Wat leren wijzen onze jeugdigen. We zijn hier in Su social media verslaafd en ziek. Als Vincent uit heeft gelopen neem ik hem wel kwalijk voor een getrouwde man, maar elk verhaal heeft kanten. Laat van beide kanten horen en dan erop reageren.

  Ik hoop dat Vincent het wel niet gaat afreageren op haar.

  Echt belachelijk


  gemodereerd
 6. Geef een koe aan Vincent dan kan hij hele dag aan de achterkant van de koe hangen.


  gemodereerd
 7. Aangifte doen tegen die vrouw!! Als een man een vrouw bij de keel zou pakken dan was hij direct opgesloten….. Dat moet nu ook voor die vrouw gelden. Gelijke rechten. Waar blijft de politie nu??? Ja, nu doet niemand wat…


  gemodereerd
 8. Aangifte doen tegen die vrouw!! Als een man een vrouw bij de keel zou pakken dan was hij direct opgesloten….. Dat moet nu ook voor die vrouw gelden. Gelijke rechten. Waar blijft de politie nu??? Ja, nu doet niemand wat…


  gemodereerd
 9. Dat bedrijven dit doen is wel belachelijk eigenlijk. Maar ja de jeugd en de asocialen houden van zulke fatoes om kiek te nemen op mensen.
  Zelfs een cent verdienen aan deze onzin gaat mensen niet te ver.

  Maar om echt iets positiefs en constructiefs te produceren ten behoeve van het land en het nageslacht, ho maar.

  Sranan mang lob’ broko makandra.
  Daarom komen buitenlanders en nemen het land over.


  gemodereerd
 10. Vincent heeft niet gelogen, dat hij nachtdienst is gaan draaien.
  Hij is wel belemmerd in het draaien van zijn nachtdienst.
  Aldus Nibte


  gemodereerd
 11. Pffff er zijn nog ergere dingens op deze wereld hoor waar men zicht beter meer zorgen over moeten maken dan dit kinderachtig en zinloos bullshit allemaal


  gemodereerd
 12. Ik zie nibte en om in beeld in dit bananen republiek.Deze 2 uit het land weg jagen.


  gemodereerd
 13. Vincent is strafbaar volgens de wet. Want hij heeft aan de huwelijksambtenaar gezworen dat hij niet vreemd zal gaan.
  Wat moet er gebeuren met Vincent?
  Hij leek wel een beetje in paniek.
  Zou hij in Santo Boma kunnen ervaren hoe het is verschillende partners te moeten krijgen?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES