zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangereden bromfietser overleden in ziekenhuis

Aangereden bromfietser overleden in ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De 25-jarige bromfietser Q.L., die in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 maart zwaargewond raakte bij een aanrijding op de kruising van de Franchepanestraat en de Brokopondolaan in Suriname, is zaterdagmorgen in het ziekenhuis overleden.

De bromfietser reed kort voor de aanrijding over de Franchepanestraat. Ter hoogte van de Brokopondolaan kwam hij te vallen op de voorrangsweg, met als gevolg de aanrijding.

De politie van Uitvlugt was na de melding van de aanrijding naar de plaats voor onderzoek. De automobilist die in het bezig is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed. Hij is na verhoor heengezonden.

De bromfietser werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Vanmorgen heeft hij het leven gelaten.

Het lijk van Q.L. is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Wat zou Openbare Werken nog meer moeten doen om aanrijdingen op dat kruispunt te voorkomen? Op elke hoek hebben ze al een drempel geplaatst en bij de Franchepanestraat staan er al stopborden en toch verleent het verkeer op de Franchepanestraat vaak geen voorrang aan het verkeer op de Brokopondolaan. misschien moeten we ook voor fietsers en vooral bromfietsers ook een rijbewijs invoeren in Suriname.


    gemodereerd
  2. de meeste bromfietsbestuurders denken dat de openbare weg van hun is , en het gaat heel vaak fout , maar de fouten die bromfietsbestuurders maken , met gevolg de dood , wordt niet begrepen door de andere roekeloze bromfietsbestuurders , dus mensen wie is next , realiteit mensen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES