Vriend slaat ex-partner van vriendin met stuk hout

1
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

Een filmpje op social media, waarin te zien is dat twee mannen in het openbaar vechten in het bijzijn van een vrouw, is donderdag viraal gegaan in Suriname. Het bleek te gaan om een man die het aan de Wilhelminastraat, aan de stok kreeg met de ex van zijn vriendin.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de ex-partner de vrouw lastig viel. Haar huidige partner was ook ter plaatse en nam het op voor de vrouw. Hij bewapende zich met een stuk hout en sloeg de ex daarmee tegen zijn hoofd.

Door de slag kwam er bloed uit zijn mond. Hij was niet in staat te lopen en werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De politie van Geyersvlijt kwam ter plaatse en bracht de huidige vriend over naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt over zijn lot beslist. 


1 REACTIE

  1. We hebben het gezien gisteren. Het zag er afschuwelijk uit, voor een ieder die daar langsging. De ex bloedde ontzettend uit zijn mond en leek halfdood. Velen kunnen of willen niet loslaten. Ex is ex! Behartig belangen van bijv kinderen die je samen hebt, maar stop nou eens een keer met stalken en geef de ander en jezelf wat ruimte. Kun je elkaar echt niet luchten of zien, ontwijk dan de persoon. Dat is geen schande. Maar nee, we blijven maar op zoek naar confrontaties…ego…ego…
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.