vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWerkzaamheden aanleg weg Apoera-Nickerie in volle gang

Werkzaamheden aanleg weg Apoera-Nickerie in volle gang

-

Does Travel - naar Suriname

De werkzaamheden voor de aanleg van de weg tussen Apoera en Nickerie zijn in volle gang. President Chandrikapersad Santokhi heeft de aankondiging daarover gisteren gedaan tijdens een werkbezoek aan het westen van Suriname.

“Van Southdrain tot Wakai, is het tracé volledig schoongemaakt en gereed om bezand te worden. Het gaat om 60 km die al is schoongemaakt; dus de weg komt!”, zegt het staatshoofd.

De ontwikkelingen in het gebied zijn gerealiseerd door de presidentiële werkgroep geïnstalleerd door het staatshoofd.

Santokhi zegt dat er landelijk wordt gewerkt aan het realiseren van duurzame projecten die op korte termijn verlichting zullen brengen en op lange termijn zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het land.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ben niet altijd te spreken over de akties van deze regering, maar dit initiatief vind ik prijzenswaardig. Dit draagt bij aan de verdere ontsluiting van onze infrastructuur. En zal ongetwijfeld het leven in het westen een boost geven! Een tweede stad zal Paramaribo goed doen, omdat die te klein word voor nog meer mensen. De straten van Paramaribo zijn smal en berekend op het verkeer anno 1900.

  Rest nog de bestaande wegen, die zich op sommige plekken in deplorable staat bevinden, what about that?? Ik denk dat die zeker ook prioriteit verdienen voor de dagelijkse gebruikers..! Het doet pijn dat geen enkele regering daar prioriteit aan geeft. Een florerende economie is onlosmakelijk verbonden met een goede infrastructuur . De brug naar Guyana bv.. is op dit moment geen moetje. Dat maakt de President ervan. Ik denk dat als hij de mening van het Volk vraagt, die brug er niet komt..! Een goed werkende veerverbinding zou daar moeten volstaan…


  gemodereerd
 2. A famiri, ff nog geduld: ‘Busje komt zo ‘. Suriname stronggle en hopelijk komen we voor uit.
  O, ja straks komt de viezeplee ook ff langs met zijn gratis wagi voor al de bewoners van dit dorpje. En het wordt gevierd met kasiri en een blok illegaal, milieu vernietigd exploiteerde goud klompje. Want ondanks alles gaat abop winnen, want pl voorie laat zijn tjekrie tjekrie toverformule het ff fixen.


  gemodereerd
 3. Positief en negatief.
  Positief is de ontsluiting van het binnenland.
  Negatief is de verdere ontbossing van suriname.
  Negatief is het aantal inwoners dat hiermee gebaat is. Weeg dit op tegen de kosten?
  Negatief, het gaat om ca. 12 duizend inwoners in het gebied, wat zijn de kosten per inwoners?
  Negatief, er is geen verdien model.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES