vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman opgelicht door 24-jarige die PlayStation zou leveren

Politieman opgelicht door 24-jarige die PlayStation zou leveren

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieman in Suriname is onlangs door een 24-jarige man voor een bedrag van 400 euro opgelicht. De man zou binnen een week een PlayStation voor de politieman uit het buitenland laten halen, maar liet niets meer van zich horen nadat hij een voorschot ontving.

Volgens de aangever kwam hij een post op Facebook tegen, waarbij de jongeman genaamd Guido vermeldde dat hij binnen een week spullen uit het buitenland kon laten halen. De wetsdienaar was geïnteresseerd en maakte telefonisch contact op met hem.

De prijs van de PlayStation was iets meer dan 500 euro. Nadat ze het eens waren geworden, moest de wetsdienaar een voorschot van 400 euro betalen. Nadat een week was verstreken had de benadeelde nog geen bericht van Guido ontvangen over de bestelling.

Al gauw kwam de politieman erachter dat iets niet klopte. De benadeelde stapte naar de politie en deed aangifte tegen Guido. Vernomen wordt dat Guido een oud bekende van de politie is. Hij was eerder vast voor soort gelijk feit. Hij probeerde iemand van het Parket ook in de maling te nemen.

De verdachte werd aangehouden. Indien hij het geld niet terug zou betalen, zou hij in verzekering worden gesteld. Uiteindelijk kwam de arme moeder van Guidoop het politiebureau en betaalde 400 euro aan de aangever.

Guido werd daarna, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Dit is een goeie!
  Politie, doet aangifte bij de politie.
  Zaak, opgelost en afgesloten.


  gemodereerd
 2. Guido werd heengezonden om weer een ander te kunnen oplichten .
  Is het OM een handlanger van Guido?


  gemodereerd
 3. De politie zegt aan ons om voorzichtig te zijn met figuren op Fb maar trapt zelf in de trucjes van de oplichters.


  gemodereerd
 4. Ze klagen in Suriname over alles…geen eten …geen geld..enz..
  Maar ze hebben wel 500 euro”s voor playstation.

  En een politieman die zich laat beetnemen…wat ee land.


  gemodereerd
 5. kijk weer het paarse OM , die guido is een bekende van de politie , en dat de arme moeder , ja er staat arme moeder 400 Euro komt betalen werd die guido heengezonden , heeft die arme moeder dan zoveel geld


  gemodereerd
 6. Hier snap ik, met mijn boerenverstand, niets van; een volwassen oplichter wordt heengezonden als zijn moeder het door hem buitgemaakte geld terug betaalt aan dege die hij opgelicht heeft. Ik ben blij voor de opgelichtte persoon dat hij zijn geld terugheeft, maar de oplichter mag niet zonder enige vorm van straf heengezonden worden.


  gemodereerd
 7. Ai famiri, de vraag is : waarom dang moeder, waarom betaal je het geld terug? Laat die oplichter van een nutteloze zoon in de bak gaar worden gemaakt.
  OF famiri,… is de moeder ook betrokken bij dit spelletje van oplichting?
  Want als er geen aangifte was gedaan, konden ze genieten van de E 400,-.

  En natuurlijk de meeste poltie agenten zijn als de kippen bij als er een goede deal gesloten kan worden. Kijk maar naar de Atoom pai.

  Gado de wi fese mang.


  gemodereerd
 8. Een politieman…!!!!…..heeft zich laten beetnemen…..deze politieman behoort naar alle waarschijnlijkheid ook tot het leger van personen (50% van de Surinaamse bevolking!) die slechts tot de 4e klas van de Lagere School, onderwijs hebben gevolgd…….en dan wordt het héél bijzonder gevonden dat dergelijke “slimmeriken” steeds bij de neus worden genomen:)……


  gemodereerd
 9. Beste mensen
  Los van het feit dat Guido is heengezonden verbaast het mij wel dat. “ARME MOEDER ” Het bedrag van €400 zo ff. snel. komt brengen. .Als je arm bent in Suriname. is het wel vreemd dat. moederlief over dit bedrag beschikt.Volgens mij werken Moedert en Zoon samen om. mensen. optie lichten .


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES