zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOW stelt onderzoek in naar afpersing burgers door bouwpolitie

OW stelt onderzoek in naar afpersing burgers door bouwpolitie

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse ministerie van Openbare Werken heeft een diepgaand onderzoek ingesteld in verband met mogelijke afpersing van burgers door de bouwpolitie in Suriname.

In een persbericht zegt OW dat zij al geruime tijd klachten binnenkrijgt, over de veldwerkzaamheden van de bouwpolitie en veldcontroleurs. In dit kader heeft minister Riad Nurmohamed per 13 maart 2023 onmiddellijk diepgaand onderzoek ingesteld naar de veldwerkzaamheden van de bouwpolitie.

Per heden zijn de veldwerkers van de bouwpolitie van het Directortaat Bouw en Stedebouwkundige Werken (BSW) op non actief gesteld tot dit onderzoek afgelopen is. Alle ambtenaren, hoofden, onderdirecteuren en directeur van voornoemde afdeling worden in de gelegenheid gesteld gehoord te worden door Interne Controle van de minister.

Indien burgers benadeeld of opgelicht zijn geworden door de bouwpolitie kunnen zij hun klacht appen/ smsen op 8500283 (note: niet bellen op dit nummer) of mailen naar [email protected].

Minister Nurmohamed zal persoonlijk de klachten afhandelen om een structurele oplossing te kunnen brengen in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Dit gebeurd al JAREN….ben blij dat het nu serieus wordt genomen en ik hoop dat als blijkt dat ze burgers idd hebben afgeperst….de hele reutemeteut op staande voet ontslaan.
  Corrupte beesten. Bos hun naam hier.


  gemodereerd
 2. Door en door verziekt met dank aan de Moordenaar en zijn ndp bende.
  Suriname is +/- 48 jaar zelfstandig, de partij van de Moordenaar (de half God van o.a. RobG(oebbels) en Debbie Nitingall) heeft hard gewerkt om haar eigen zakken te vullen, dit kan een blinde zien. Die bewuste ambtenaren denken; O! Zo moet het. Let wel, niet alle medewerkers zullen hier aan meegewerkt hebben.


  gemodereerd
 3. het zijn nog die paarse rotte appels , en de minister van binnenlandse zaken , lult veel maar heeft na 30 maanden nog niemand verwijderd, op geen enkele ministerie
  minister van OW u moet eens met u collega minister van binnenlandse zaken praten, waarom deze paarse rotte appels nog steeds in dienst zijn , ook op andere ministeries


  gemodereerd
 4. Vlak voor de verkiezingen zijn door de fascistische beweging en zijn despoot 30.000 ambtenaren benoemd. Velen van hen kunnen amper tot 10 tellen maar zijn wel ambtenaar in dienst van de staat. Tsja wat wil je dan als dit soort zich verrijken over de rug van anderen?


  gemodereerd
 5. Op het min. van OWV moet eerst begonnen worden met het op Non-Actief stellen, neen, op staande voet, oneervol ontslagen worden …. de mi … ni … ster Nurmohamed himself.

  Jogi heeft in het niet verre verleden toch gevraagd om vervanging deze mi…ni..ster.

  What about zijn friends and family benoemingen. Alleen moslims werden/worden op zijn ministerie benoemd …. wat lullen die Oranje Movement jongens.

  Het einde van Oranje Movement kabinet van Santokhi nadert langzaam maar zeker zijn einde.

  Na die periode: Eén Grote Schoonmaak op alle Ministeries.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES