zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie33-jarige man verdronken in Lawarivier

33-jarige man verdronken in Lawarivier

-

Does Travel - naar Suriname

Een 33-jarige man is afgelopen week te Papaistong in Suriname verdronken. Zijn ontzielde lichaam werd drie dagen later uit de Lawarivier geborgen en gisteren naar Paramaribo overgebracht.

Het gaat om de 33-jarige Marciano Ijofo (foto). Vernomen wordt dat hij woensdag 8 maart met anderen zat te borrelen toen hij op een gegeven moment ruzie kreeg met iemand. Uit boosheid stapte hij in een boot die met de stroming werd meegevoerd.

De boot werd later, in de ochtend van donderdag 9 maart, in het struikgewas aangetroffen. Van de man was echter geen spoor te bekennen.

Drie dagen later werd het lijk in de Lawarivier, dichtbij het dorp Papaistong, in verre staat van ontbinding aangetroffen. De politie van Sipaliwini was ter plaatse voor onderzoek.

Zondagavond 12 maart werd het lijk naar Paramaribo overgebracht voor de lijkschouwing. Hieruit is naar voren gekomen dat het slachtoffer als gevolg van verdrinking is omgekomen. Zijn lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. Gelukkig hij is niet gestorven in die Suriname rivier, want dat zou schande brengen aan Suriname.


  gemodereerd
 2. Als je een beetje wilt çhillen met drank en drugs dan moet je dit soort gekke taferelen ook verwachten. In Su is alles maar mogelijk wat je je kunt bedenken. Niks nieuws. Neks no fout, toch?
  Drinken en onenigheid krijgen met je vrienden waarbij 1 om het leven komt door wat voor reden dan ook.

  Laten we hopen dat hij daar niet gaat spoken op de Lawarivier en zijn familie en vrienden afscheid nemen van hem met drank en drugs!


  gemodereerd
 3. De Lawa rivier, is dat geen zijtak van de Tapanahoni. Ik weet het niet meer hoor. Maar wie gaat in beschonken toestand een rivier op met een bootje. Is toch vragen om problemen. Dat zijn ziel in vrede mag rusten. Heel veel sterkte voor de familie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES