Man ernstig verbrand tijdens mishandeling in opdracht van Nederlander

3

Deze man is begin van de week ernstig mishandeld door drie mannen aan de Libanonweg in Suriname. Daarbij liep hij ondermeer een brandwond op aan zijn buik (foto).

De man verklaarde dat hij gewerkt zou hebben voor één van de mannen, genaamd Milton, die over de Nederlandse nationaliteit zou beschikken. Op een gegeven moment vertrok deze man weer richting Nederland en verbleef het slachtoffer in zijn woning aan bovengenoemde weg.

Na verloop van tijd bleef betaling aan de werknemer uit, waarna hij besloot de woning van Milton te verlaten.

Toen de Nederlander terug was in Suriname, kwam hij tot de ontdekking dat zijn woning geplunderd was. Hij ging op zoek naar de werknemer die daar eerder verbleef en die intussen een nieuwe baan en werkgever had.

In de nacht van maandag op dinsdag verscheen Milton met nog twee andere mannen bij de woning van de man. Ze namen hem mee naar de Libanonweg waar hij ernstig werd mishandeld. Daarbij zou er gasoline op zijn buik zijn gegooid, waarna dit in brand werd gestoken.

Het slachtoffer liep een ernstige brandwond op. Hij heeft aangifte gedaan bij de Surinaamse politie, die de zaak in onderzoek heeft.


3 REACTIES

 1. plaats foto van deze sadist milton , zodat iedereen kan zien wat voor tuig het is , maar deze sadist neemt zeker madam in de handen , nou dan weten jullie wat er gebeurt met deze sadist milton , ,,, vrij , vrij en vrij
  gemodereerd

 2. Goed je huurcontract doornemen, wellicht stond dit ook in de overeenkomst.
  Succes met z’n allen.
  gemodereerd

 3. Oog om oog, die Milton moeten ze in het vliegtuig plaatsen richting
  NL, met derde graads brandwonden! ”A tori setie”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.