Gail Eijk viert 51ste verjaardag met vrienden en familie

13
Gail Eijk viert 51ste verjaardag met vrienden en familie
Foto (c) Facebook Gail Eijk

De bekende Surinaamse schrijfster, journaliste en presentatrice Gail Eijk viert vandaag haar 51ste verjaardag. Zondag herdacht ze deze mijlpaal met vrienden en familie op een feestje thuis in Paramaribo.

De beelden hiervan waren live te zien via Facebook.

De aanloop naar haar verjaardag was alles behalve fijn. Gail liet afgelopen donderdag namelijk weten dat ze weer single is. Ze zou haar vriend op heterdaad met iemand anders in bed hebben betrapt, liet ze zelf weten op het social media platform in Suriname.

Op de foto’s en films die vandaag gemaakt zijn is gelukkig te zien dat ze straalt. Happy Birthday Gail!


13 REACTIES

 1. Van je 20 – 50ste is het normaal om boos of jaloers te worden wanneer je je partner met iemand anders in bed betrapt. Daarna zou je er schouderophalend aan voorbij moeten gaan. Je partner is namelijk niet jouw bezit/eigendom en je zou elk jaar na je 50ste als een ‘bakshish’ jaar moeten beschouwen, omdat het na je 50ste, menselijkerwijs gesproken, anytime afgelopen kan zijn.
  gemodereerd

 2. Gefeliciteerd meid. Zolang jij en je kids het goed maken is dat prima.
  Laat de loser stikken.
  gemodereerd

 3. Ik wil Gail feliciteren met haar verjaardag.Heel jammer voor Gail dat haar relatie achter de rug is. Ik adviseer Gail dat zij samen met haar man in therapie gaat om de relatie te redden. Ik denk dat de verschrikkelijke economische situatie van het land debet is aan de breuk in de relatie.Stress zal de oorzaak zijn van het vreemdgaan van haar man.Gail moet zich niet zo hard opstellen. Laat de man wel voelen dat jij de sleutel van een eventuel voortzetting van de relatie in handen heb.Gail je bent een kanjer.
  gemodereerd

 4. Soms moet men als ” Vrouw ” eerder een cobra vertrouwen, dan een
  Surinaamse man. (Oké gelukkig, zijn ze niet allemaal zo !) Jacko is
  gelukkig ” monogam”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Gail je bent zo een mooie en knappe dame ,ik ben vrijgezel .zullen wij elkaar opzoeken
  gemodereerd

 6. Gail, gefeliciteerd en maar er een top dag van.
  Luister niet naar ROBG, want die is de weg helemaal kwijt door de economische situatie de schild te geven van je intussen ex partner zijn gedrag.
  Je bent een topper die zich door eigen inzet heeft opgewerkt. Je komt wel de juiste tegen die je gaat waarderen. Tek ie big up en geniet van je dag.
  gemodereerd

 7. Is het allemaal wel menens wat ik hier leest, men kent de dame immer niet eens of misschien wel? Waarom zij haar persoonlijke (privé) besognes met het publiek moet delen vindt ik ook zo raar. WKT lijkt wel een roddelrubriek erbij te hebben.

  ‘Soms moet men als ” Vrouw ” eerder een cobra vertrouwen, dan een
  Surinaamse man@@
  Visa versa
  gemodereerd

 8. Rob G je bent helemaal van de pot gerukt en je bet zooooo dom als een varken.
  Mensen lachen om jouw postings
  gemodereerd

 9. Congrats mevrouw Gail en nog vele jaren na deze toegewenst. Big up voor u hoor; gave programma’s zeg op Sunweb; supergaaf.
  gemodereerd

 10. Lekker belangrijk. Rob G toont weer wat voor gek hij is. Proficiat en een vent is niet belangrijk en niet waard je druk over te maken.
  gemodereerd

 11. Gefeliciteerd Gail. Bogo bogo blessi.❤️. Goed zo, je hbt heel goed gehandeld door hem de laan uit te sturen. Je bent een Sterke, Zelfstandige en Mooie vrouw en hb geen man nodig die je bedriegt. Je verdient een Zorgzame en Lieve partner. Soso lobi…❤️💯❤️
  gemodereerd

 12. Het gebeurt (vreemdgaan) in SU aan de lopende band heb ik begrepen. Dat weerspiegelt zichzelf in de Surinaamse samenleven namelijk geen RESPECT voor de mede mens.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.