woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Kenny B ontkent optreden op ABOP-PL massameeting en verjaardagsfeest Brunswijk

VIDEO: Kenny B ontkent optreden op ABOP-PL massameeting en verjaardagsfeest Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams Nederlandse zanger Kenny B. heeft afgelopen weekend een filmpje opgenomen, waarin hij aangeeft dat hij niet optreedt op de aangekondigde massameeting van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) en de Pertjajah Luhur (PL).

De ABOP en PL houden op 7 maart een massameeting in het André Kamperveen Stadion in Suriname. Het is tevens het verjaardagsfeest van ABOP leider Ronnie Brunswijk, die op 7 maart 61 jaar oud wordt.

Kenneth Bron, zoals de artiest in het echt heet, noemt zijn aankondiging in de line-up van het evenement ‘een misverstand’.

“Dat kan helemaal niet want ik ben in Nederland, lekker aan het werk. Ik kan niet op twee plekken tegelijk zijn”, aldus Kenny B in onderstaand filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. natuurlijk komt die kenny b niet naar abop-pl meeting , hij komt pas in oktober dat zijn vriend bouterse jarig wordt ????,


  gemodereerd
 2. @WAT, volgens mij ben jij door de Ndp aan de kant gezet..WAT..zieke geest. Praat over de oranje dibries.


  gemodereerd
 3. Een verstandig mens heeft niks daar te zoeken. En jij denkt weer aan bouta die eenzame WAT. Bij jou komt er niemand op op je verjaardag he jij ouwe gevaccineerde gek.


  gemodereerd
 4. Ik waardeer deze artiest die er niet voor kiest om geld te gaan verdienen in Suriname terwijl de schooljeugd van alle kanten voorzien moet worden van een vormbroodje als ontbijt omdat de ouders het hun kinderen niet kunnen geven.
  Ik hoop dat de ABOP en de PL hun feestje een gouden randje zullen geven door voor minstens 1 jaar de schooljeugd te voorzien van het ontbijtbroodje.


  gemodereerd
 5. Kennith Bron heeft volkomen gelijk. Ik zou ook niey in-een-adem geassocieerd willen worden met het vernietigend beleid van de VHP – ABOP/PL regering.Het ou moeten gaan lijken dat Kenny B het beleid van deze regering steunt. De mensen lijden armoede, duizenden kinderen gaan niet meer naar school,ouders kunnen het busgeld niet meer opbrengen, kinderen gaan met een honger gevoel in hun maag naar school, leerkrachten moeten brood en beleg voor de kinderen meenemen naar school. Kortom het vernietigend beleid van deze regering is funest voor grote delen van de bevolking.


  gemodereerd
 6. Principeloos!

  7×24 uur klagen over de regering en toch zullen ze massaal aanwezig zijn. Niet alleen de achterban maar vooral het deel dat ‘kickt’ op ordinaire, smerige, rommel.

  Als de politie dat gebouw sealt en vervolgens een veiligheids-tjek doet, dan wordt het een mooie buit. Wishfull thinking!


  gemodereerd
 7. Natuurlijk komt Kenny niet optreden op een. ABOP, PL of NDP feestje; hij moet het, wat zijn inkomsten betreft, vooral hebben van zijn populariteit in Nederland en hij heeft, wat dat betreft, nog geen klap van een Nederlandse molen gehad, zoals Astrid R. die een prijs aan haar toegekend als populaire schrijver, in gevaar bracht, door zich openlijk te associëren met bedenkelijke politieke figuren in Suriname, die een veroordeling van een Surinaamse of Nederlandse rechter aan hun broek hebben hangen..


  gemodereerd
 8. Kenny B heeft gelijk om zich te distantiëren hiervan. Zijn goede naam en carrière gaat het echt niet te grabbel gooien voor en stelletje idioten die aan vriendjespolitiek, roof van natuurlijke hulpbronnen, veroordeelde drugsdealers zijn. Kenny je hebt gelijkt….laat je niet in met ze. Want je wordt, als je nou wil of niet, zo meegesleurd in die shit van ze. Met gaat je onterecht aan hun nonsens koppelen.
  Kies voor jezelf en je carrière.


  gemodereerd
 9. Op de meeting komen mensen voor een gratis portie bruine bonen met zoutvlees !!!!
  Want inhoudelijk heeft Abop weinig te vertellen, wanneer het kiesstelsel gewijzigd bestaat deze partij niet meer !!!! Hoe kan het zijn dat als je in het oerwoud woont je stem dubbel waard is????


  gemodereerd
 10. Waarom zou Kenny B, een feestje gaan vieren terwijl het land economisch kapot is gemaakt door Santokhi en zijn partners. Moet je zien wat de VHP-ers die beweerden dat zij alleen het land kunnen besturen, van hebben gemaakt.Ze kunnen het gewoon niet besturen. Het kader hebben ze niet in huis.Waar is hun kader opgeleid? Hebben ze soms de diplomas gekocht of hebben ze de diplomas zelf gemaakt m.b.v. van verfijnde software? Ze zijn in elk geval op hun bek gevallen. Suriname schuift door toedoen van de VHP, naar het niveau van Haitie. De aanhang van de VHP krijgt nu de rekening gepresenteerd. Ze zijn onbetrouwbaar. Liegen en bedriegen lijkt normaal te zijn. Het is gewoon exit voor VHP en ABOP/PL.


  gemodereerd
 11. Alweer verkeerd ingelicht @robg.

  Quote:
  “Duizenden kinderen gaan niet naar school”.
  Unquote.

  Het vernieuwde onderwijs-systeem vd nps, loopt tot de 4e klas, dus daarboven geen school.
  Plus is pa ‘in tha heat of the moment’ gevlucht met een dominicaanse. Dus… de oudste kids moeten letten op de jongste, zodat ma kan werken.

  Tjekmate of checkmate vd december-moordenaar. Tref de winnaar vd verkiezing en laat een ontiegelijke financiële troep achter.
  De slachtoffers zijn uiteindelijk de paarse skapoe’s, 99,99% de eigen achterban.

  Mocht de ndp terugkomen, dan zal de geschiedenis zich herhalen; ‘geef ze een pakket, dan houden ze hun bek’!

  De rest vd staatsgebouwen wordt verkocht om de ambtenaren te betalen.
  Een schuldsanering is totaal niet aan de orde, want de ndp staat internationaal geboekt als zijnde wanbetalers en oplichters.

  En Kenny, ex-jungle commando en neef v ronnie, heeft de afgelopen maanden genoeg tijd doorgebracht in suri. Zie de nieuwe clip.

  Ooh ja skapoe=schaap. 😘


  gemodereerd
 12. Rob omdat kenny nauw een blaka bakra is.

  Ik zie dat de verwijten die vele jaren hier gemaakt zijn jouw hard heel hard hebben geraakt. en nu gedraag je je als een kleutertje door het zelfde te doen.
  Grow up boy

  Kusjes


  gemodereerd
 13. Gaan wij ook nog redenen bedenken voor Kenny B voor zijn afwezigheid.
  Kenny geeft zelf aan dat de aankondiging niet klopt, hij gaat niet optreden, hij zit 7 maart in Nederland. Klaar.

  ‘Als de politie dat gebouw sealt en vervolgens een veiligheids-tjek doet, dan wordt het een mooie buit. Wishfull thinking!@@
  Ik ken nog enkele plekken waar de ‘buit’ nog groter kan uitvallen😜

  Bhosr capar, het oerwoud is nog steeds Sranan grondgebied, dat wil zeggen de mensen die er wonen hebben evenveel rechten als de anderen elders in het land. In het oerwoud, het achterland, wonen is niet raar, en dat hun stem bij de verkiezing een dubbele waarde schijnt te hebben, (het is hoe je het bekijkt) is door de stadsmensen mogelijk gemaakt. De Grondwet van 1987?, is door diverse onderhandelingspartijen goedgekeurd en aangenomen. Dus no ………..


  gemodereerd
 14. @Esmerald, het spreekwoord ‘ al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel ‘ is zeker van toepassing op de populist Santokhi en zijn populistische VHP. Hij wist het toch beter. Die man was grenzeloos met zijn fanatsie. Na Bouterse zou hij zorgen voor de zonvloed aan het welvaart in het land.Enkele van zijn uitspraken die messias Santokhi en de profeten van de VHP die hen eeuwig aangewreven gaan worden; de diaspora stond in de rij om te komen investeren in Suriname, geen IMF, in 200 dagen zou Santokhi de problemen oplosssen, de koopkracht zou hij omhoog duwen, gratis busvervoer voor ouderen en studenten, ce criminaliteit zou hij aanpakken met een masterplan, enz.enz.enz Geen excuses voor het falend beleid van Santokhi. Na 2,5 jaar regering Santokhi blijkt dat het land in een diepe afgrond is gemanouvreerd door Santokhi en zijn regeerteam. Noch premier Rutte uit Nederland en Modi uit India kunnen Santokhi niet meer redden. Ze gaan hem laten vallen als een baksteen. Santokhi is geen Zelensky die alleen maar hoeft te piepen om geld, heel veel geld.


  gemodereerd
 15. Ook deze regering geeft pakketten om je ‘bek’ te houden. Zijn wij de activiteiten van onze first lady (en meneer Dijksteel) vergeten. Heeft het geholpen?
  Bij de recente dialogen heeft onze pres belooft weer pakketten te gaan uitdelen, misschien weer vanuit de bromtjidjarie partijterrein. Ook onze pres probeert de ‘bekken’, (afkeer) te snoeren (houden) middels het uitdelen van pakketten. Het is een beproefd hulpmiddel van alle partijen in Sranan, niet alleen van de NDP, voor deze constatering hoeft jij geen NDPer of VHPer te zijn.


  gemodereerd
 16. Kennith Bron heeft volkomen gelijk. Ik zou ook niey in-een-adem geassocieerd willen worden met het vernietigend beleid van de VHP – ABOP/PL regering.Het ou moeten gaan lijken dat Kenny B het beleid van deze regering steunt. De mensen lijden armoede, duizenden kinderen gaan niet meer naar school,ouders kunnen het busgeld niet meer opbrengen, kinderen gaan met een honger gevoel in hun maag naar school, leerkrachten moeten brood en beleg voor de kinderen meenemen naar school. Kortom het vernietigend beleid van deze regering is funest voor grote delen van de bevolking.

  RobG je bent echt een domme lul.Paarse homo, kom eens met een oplossing waardeloze ECONOOM. Jij hebt waarschijnlijk goede te vreten van de Nederlandse staat. Profiteur die je er bent


  gemodereerd
 17. die paarse alma , robg en pony lullemeiers wat heeft die kenny b met de oranje te maken en robg jij bent de grootste paarse lul , jij liegt als de beste na ddb , en die alma denk jij dat wij ndp-ers zijn geweest , weet jij waarom wij tegen de ndp zijn omdat die partij de kant kiest van een massamoordenaar en ons land in deze teringzooi gebracht heeft , en alma jij kent zeker geen nabestaanden van de vermoorden in 1980 en 1982 en 1987 , alma zelfs vrouwen ,kinderen en baby’s heeft hij vermoord , dus alma jij loopt ook achter die duivel aan nou dan ben jij net als alle andere paarse schaapjes wol loos


  gemodereerd
 18. @pony, sommige personen beweren dat Kenny B niet vaak naar Suriname komt omdat een boze ex nog een appeltje met hem te schillen heeft. Men zegt dat hij niet omkijkt naar zijn kinderen die hij bij de vrouw verwekt heeft. De moeder zal het daarom heel zwaar te verduren hebben mede door het vernietigend beleid van Santokhi en Bigi Bravo. Mijn inziems is de moeder dubbel gepakt. Dit is mijn inziens zeer verwerpelijk omdat Kenny B nog altijd de vader van de kinderen is. Ik ga van het standpunt uit dat je geen kinderen op de wereld moet zetten als je ze niet gaat verzorgen. Nu zit de moeder met de gebakken peren.Het is heel erg dat de vloek van Santokhi deze vrouw nog meer in de penarie heeft gebracht. Sarie torie.


  gemodereerd
 19. Maak dat de paarse schapen maar wijs @robg.

  Hoe ontiegelijk achterlijk ben je als je denkt dat een failliet land, binnen 200 dagen midden in een wereldwijde pandemie gered kan worden. Ik denk rock bottom, erger kan niet.

  Degene die hierin trappen zijn verloren.
  Laat het nou voornamelijk de paarse schapen zijn. Dat deel dat zijn ziel heeft verkocht voor een stem etc etc.
  Dat deel dat leefde in een fata morgana. Dat “njang, dringie, presierie deel”.
  Dat “zweef tekie deel,
  Dat deel dat gratis geld mocht ophalen bij de spsb.
  Dat deel waarvoor Law & Order niet gold.
  Keihard geland op aarde.

  Voor de ndp geldt in 2025 hetzelfde.
  Waarom vecht je om over te nemen, als je nu al weet, dat de schulden op je wachten en dat het land failliet is. Wat ga je anders doen om je eigen gemaakte schulden af te lossen.
  Het is jullie 10 jr lang niet gelukt om suri welvarend te maken, hoeveel tijd heb je dan nog nodig? Wat is je echte motief?
  Das retorisch bedoeld.

  Walgelijke rommel!


  gemodereerd
 20. Dus kennie ontken. Hoe kan dat?
  Lijkt Boefdraad wel; ik heb het nie gedaan, ik heb niks gestolen ik vlucht alleen maar voor de regen,
  of adhien ; ik heb niks gestolen ik heb et geleend


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES