zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways migreert naar nieuw reserveringssysteem

Surinam Airways migreert naar nieuw reserveringssysteem

-

Does Travel - naar Suriname

In het belang van de uitbreiding en verbetering van de dienstverlening zal Surinam Airways migreren naar een geheel nieuw reserveringssysteem. Dit systeem is genaamd PSS Hitit, meldt het bedrijf uit Suriname.

Het overschakelen staat gepland voor vandaag, woensdag 1 maart vanaf 19:00u en zal duren tot en met donderdag 2 maart om 05:00u lokale tijd. Gedurende deze periode zal het reserverings systeem niet toegangkelijk zijn.

“Wij verzekeren u dat wij geen inspanning achterwege zullen laten om het ongerief tot een minimum te beperken en danken u alvast voor uw begrip”, aldus de SLM in een perscommuniqué.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. migreren slm is verhuizen , dus eindelijk vertrekken jullie uit Suriname , want hier kosten jullie klauwen met geld , wie gaat er nu bij de slm reserveren als het huisstijl aan de buitenkant zit , koude vluchten hoor op de romp en vleugels


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES