Crack verkopers aangehouden voor service station te Nieuw Amsterdam

3
Crack verkopers aangehouden voor service station te Nieuw Amsterdam

De politie van Regio Oost heeft in de avond van dinsdag 28 februari 2023 bij een inval voor een service station te Nieuw Amsterdam de drie drugsverkopers Raif B. (26), Eric F. (43) en de 41-jarige Rabindra D. alias ‘Bang Bang’ aangehouden.

Dit drietal was ter plekke bezig crack cocaïne te verhandelen meldt het Korps Politie Suriname. Op Raif werden aangetroffen 26 pitjes crack cocaïne met een gewicht van 4,26 gram, een grijze digitale fijn weger en SRD 1300. De verdachte Eric had 0,3 gram hasj en 7 pitjes crack cocaïne bij zich.

Op Rabindra werd er niets gevonden, maar ene Kevin J. die zich eveneens op de locatie bevond met 1 pit crack cocaïne in zijn bezit, hield de wetsdienaren voor het verderfelijke spul bij Rabindra te hebben gekocht.

Laatstgenoemde drugsverkoper was eerder samen met zijn moeder en zus door de Stootgroep van de politie aangehouden en toen 3 maanden in verzekering gesteld.

Samen met de in beslag genomen drugs en andere zaken zijn de drie drugsverkopers ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Ook de koper Kevin zal bij process-verbaal worden verhoord.


3 REACTIES

 1. Zeker weer vervloekte Guyanese ellendelingen. Ze zijn echt een plaag aan het worden. Doen als die Guyanese VP, die claimt dat het Tigri gebied van Guyana is. Oprotten met die ellendige ratten geboefte.
  gemodereerd

 2. Ongeacht welke nationaliteit dan ook, gelijk dumpen in het Surinaamse
  rivier! Helaas de grote echte drugs dealers leven in weelde, en de rechters
  krijgen er diaree van om deze gasten te moeten veroordelen. ”En daarom lopen
  ze vrij als een vogel rond” Wat een heerlijke land, voor de echte drugsbaronnen
  en moordenaars !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.