zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameKLM-vlucht uit Suriname wijkt uit naar Cayenne vanwege medisch noodgeval

KLM-vlucht uit Suriname wijkt uit naar Cayenne vanwege medisch noodgeval

-

Does Travel - naar Suriname

Deze Boeing 777-306ER van KLM, die op zondag 26 februari vanuit Paramaribo vertrokken was naar Amsterdam, moest uitwijken naar Cayenne vanwege een medisch noodgeval aan boord.

Na het oponthoud vervolgde het toestel haar weg naar de eindbestemming.

Het vliegtuig moest uitwijken omdat een passagier urgent medische hulp nodig had, zegt een woordvoerder van de vliegmaatschappij aan Waterkant.Net. Vlucht KL714 is maandagochtend rond 09.00 uur, met een vertraging van 4,5 uur, geland op Schiphol.

De kosten van het omleiden van een vlucht als gevolg van een medisch noodgeval, liggen tussen de 50.000 en 600.000 dollar. Elke vliegmaatschappij gaat daar anders mee om.

Het bedrag dat een carrier moet betalen is afhankelijk van onder andere de aard van de omleiding, kosten voor brandstof, landings- en afhandelingskosten, luchtverkeersleiding, omboeken van passagiers en catering.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Deze passagiers had zware gezondheidsklachten en dit risico wist de KLM.

  Zulke passagiers moeten m.i. meer voor een ticket betalen, omdat ze ook allerlei voorzorgmaattegelen, verzorging, ruimte, enz voor hen nodig zijn. Ook geeft dit extra stress en vertraging bij gewone passagiers. Je zal hierdoor te laat komen bij een belangrijke afspraak , enz. door dit onophoudt.


  gemodereerd
 2. De kosten kan KLM betalen.
  Hoe het met de onwel geworden passagier gaat is belangerijker. Behalve als het een leguaan is en 1 van de bollen geknakt is.


  gemodereerd
 3. onophoudt? echt?
  gebruik geen woorden die je niet kent
  je doet het te pas en te onpas
  erg lachwekkend weer


  gemodereerd
 4. Dit kan gebeuren, daarvoor hoeft je geen zwaarzieke patiënt te zijn. Er is alle begrip voor de 4,5 uur vertraging.

  Passant, alleen een koekenbakker gaat zich asociaal gedragen, iemand zonder compassie gaat kletsen op jouw wijze van benadering. Het zal jou eens overkomen en dan, gaan ze je naar buiten kiepen (dan loopt men geen vertraging op), ik hoop voor jou dat jij op dat moment vliegt met een carrier die maatschappelijk bewust is en weet hoe zij met zieke reizigers moet omgaan. Jip en Janneke


  gemodereerd
 5. Zou het de SLM betreffen, dan zouden er reacties bij zitten die kant noch wal zouden slaan, denk ik.


  gemodereerd
 6. passant hoe weet jij dat die persoon zware gezondheidsklachten had , domme beredenering , en de KLM zal toch wel verzekerd zijn voor zo iets
  en als die persoon een goede reisverzekering heeft worden de zorgkosten en de reis vanuit Cayenne naar Nederland vergoed


  gemodereerd
 7. Denk je dat als ik deze postings schrijf ik ze ga over lezen. Ik ken mijn kwaliteiten. Deze fouten kunnen daarom in sluipen door te enthousiast te zijn en niet op de juiste spelling en betekenis grammatica of snel tijpen te letten.

  Je moet wel van superieure huize komen als je mij de les over de Nederlandse taal wilt komen voor lezen.

  Ga maar lekker weer onder je steen liggen.


  gemodereerd
 8. Die zwaar gewicht is zeker gewogen en te licht bevonden door de KLM, nou dan krijg je dat. Deze gasten zijn gewoon een overlast in vliegtuigen of transportmiddelen, allerlei gezondheidsklachten en houden de hele economie op.

  Raar dat het toestel toch nog kon opstijgen met dat overgewicht en gezondheidsklachten.


  gemodereerd
 9. KLM wijkt uit naar Cayenne omdat KLM onderdeel (eigendom) is van Air France-KLM en Frans Guyana officieel geen land is maar een departement van Frankrijk. Dus formeel is KLM naar Frankrijk gevlogen. Daardoor kunnen ook lagere kosten worden berekend omdat de Franse staat naast de Nederlandse staat aandelen heeft (eigenaar is) van Air-France KLM. Dus de kosten vallen mee. En wie wil nou in het AZP van Paramaribo behandeld worden? De ziekenhuizen in Frans Guyana (Frankrijk dus) zijn veel beter in de zorg.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES