Man in auto doodgeschoten, vermoedelijk afrekening

8
Man dood na schietpartij te Kwatta

Bij een schietpartij aan de Posrenstraat, een zijstraat van de Kwattaweg in Suriname, heeft een man zondagmorgen het leven gelaten.
 
Er is op een voertuig van achteren geschoten met als gevolg dat een inzittende geraakt werd. Hij heeft het leven ter plaatse gelaten.

Het vermoeden bestaat dat het om een afrekening gaat. Diverse instanties van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Later meer.

UPDATE: De man die zondagochtend in een voertuig bij een appartement aan de Posrenstraat werd doodgeschoten, is de 26-jarige Guyanees bekend als Shemar Wilson. Hij werd door de Guyanese politie gezocht omdat hij in 2016 een granaat zou hebben gegooid naar een voertuig. Shemar werd sedert oktober 2022 ook gezocht door de Franse politie. Hij zou vermoedelijk betrokken zijn geweest bij een moord waarna hij richting Suriname vluchtte.

De auto waar het slachtoffer in zat.


8 REACTIES

 1. Er is niet eens een onderzoek maar men praat over vermoedelijke afrekening.
  Su is veilig volgens Mathoera.
  gemodereerd

 2. Sinds de fascistische beweging van Suriname een drugsparadijs maakte, zijn diverse drugsmaffia in Suriname actief. Vergeet de motorclubs ook niet die zich met de zware criminaliteit bezighoudt. Wat zei de fascistische despoot ook alweer over de gestolen wapens? De onderwereld zal hij opdragen om de wapens in te leveren. Nu is bekend dat Bouterse seniel en ziek is, maar met betrekking tot de onderwereld moet ik hem geloven. Vergeet niet dat het Bouterse samen met Boerenveen is geweest die in dit land de faciliteiten voor de drugshandel heeft gelegd.
  gemodereerd

 3. Als elke dag 4 gespuis wordt omgelegd, dan is het per jaar
  1.460 stuks minder. Maar ja er komen nieuwe weer terug,
  want de jeugd is nu aan het oefenen voor later. Het land
  is helemaal naar de klote, veroorzaakt door een stelletje
  bavianen die opgeruimd moet worden, ”en zo snel mogelijk”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @Ray,weet je wat ellende is?? wat speelt er nu in Suriname 2023..of loop je achter de feiten.. clown. Obsessie de enige echte🤣🤣🤧👋🏾🐸
  gemodereerd

 5. Moordenaar ook zijn moordenaar tegen gekomen. God maakt af en toe korte metten met moordenaars zo te zien.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.